anneligicokksevmisbiri Kizlar hem emziriyorum hem hamileyim sizlerin hamilelikte ayrı olarak hangi vitaminleri kullanıyorsunuz sürekli dinç kalacak güçten düşmek istemiyorum hem karnimdaki hem kucagimdaki benden besleniyor çok halsiz kalıyorum yardımcı olun lütfen 😔
balbocegim27 anneligicokksevmisbiri 14. Haftamdan itibaren regenesis max kullanıyorum biraz pahalı ama güzel bi takviye gebe okulu dersi vardı bugün doktora da sordum oda devam et dedi ayrıca demir ve d vitamini kullaniyorum
Tugceuzun anneligicokksevmisbiri Bence doktoruna danışmalısın kişiden kişiye değişiyor takviye gerekliliği
[silindi] Canim ben nbl balık yag kullanıyorum dr um emzirirken de devam edebilirsin dedi ama yinede kendi dr bir danış belki daha faydalı vitamin verebilir
anneligicokksevmisbiri [silindi] Sadece folik asit kullanıyorum su anlık şu an memleketteyim kendi evimde olmadığım için farklı doktora gidiyorum
co2041 FatihBatur https://resimyukle.io/r/8w6UrONtmp Ne çok büyük ne çok küçük diyebilirim ben zorlanmıyorum☺️
honeyland co2041 görünüşü elenatal 2 ye benziyor vitamin ilacı olduğu için mi acaba benziyorlar birbirlerine
FatihBatur co2041 haa küçükmüş yA ben bi tane aldım adını unuttum şimdi kafam kadar ilac bide 159 TL verdim asla içemiyorum 🤷🏼♀️ Ama bu iyiymiş bulursam bundna alayım teşekkür ederim
[silindi] anneligicokksevmisbiri bizden daha çok dikkat etmen gerekiyor biz bir can düşünüyoruz sen iki can allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kucağında ki sağlıkla büyütmeyi ❤