ebru23 Senaa0 hyr canim sadece kadin doguma aliyorsun zaten doktorun haftana gore seni yonlendiriyor nst ye sonuc gosteriyorsun sende
Kuzucccum Senaa0 doktora göründükten sonra oraya yönlendırılıyorsunuz zaten ekstra randevuya gerek yok . Bnm hep öyle oldu muayene sonrası nst ısterdı cektırırdım
Senaa0 Doktorum hafta nst çektir getir göster dedi ama ilk defa cektircem o yzden bilemedim nasıl olacağını
Senaa0 Yani hftaya hastnye gitcem ama muayene olmicam kan vercm bide nst o yzden randevulumu gitsem bilemedim . Yani direk nst odasına girsem cektiremezmiyim
balbocegim27 Senaa0 hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ankara şehir hastanesinde doktor muayene kağıdına nst yazmadığı sürece çekmiyorlar
Senaa0 Çok teşekkür ederim kizlar . Devlet hastanesnde ilk defa cektriyorumda bilgi almak doğru olur diye düşündum 🌸🌸
balbocegim27 Senaa0 32+1 im pazartesi günü fatma salihe gittim genelde fatma hanıma denk getirmeye çalışıyorum randevu yu
Senaa0 Bnde onu çok ovdukleri için randevu alıp gittim ama yoktu yerine başka bı doktor baktı Rıfat diye memnun kaldım ama şükür 🤗 bnde 35 haftaligim . Doğumu orda mı dusunuyorsunuz