Deletedmom9823 13.30 da doktora gidicem tüm gece mide bulantılarım vardı uyuyamadım ama sancım yok.. neyse belki bugün doğururum hepiniz anasınız bi dua etseniz ya 🙏🏻🙏🏻👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻
Maydonozluk Deletedmom9823 inşallah bir avazda hayırlısıyla kucağına alırsın 🙏 bende birazdan gidicem doktora 40+2 olduk gelen giden yok daha beklemek çok yorucu
Yasemin_in68 Deletedmom9823 bebek dönüyor olabilir dönerken mide bulantısı yaparmış 😅 ay hadi yA bıktım artık her gün sayfana girip doğurdu mu acaba şu kız diye bakmaktan 🤣 doğur da gel ayrıl da geeell🤣💓
Merve_0109 Deletedmom9823 Allah’ım hayırlı doğum nasip etsin inşallah bacım artık doğurda sıra bize gelsin beaaa♥️😅
Umbilik Hamileliğim boyunca hiç midem bulanmadı, doğumdan bir gün önce midemin bulandığını hissettim, tam açıklık olduğunda da ilk kez kustum. Bende de sancı yoktu, suyum geldi suni sancı verdiler o yüzden.
Deletedmom9823 Umbilik ya gece bildiğin kusmuk ağzımda uyandım kaç kere 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ İnşallah doğururum ya
Belacivciv Deletedmom9823 Bugün değil de haftasonu gelir senin bebiş bence😅 Sağlıkla bir avazda doğurursun inşallah🌸
cinardefnemoms Deletedmom9823 sağlıkla gelsin inşallah bı avazda doğsun 🤲🏼🌺 Instagram da melike_yoga diye biri doğum için egzersiz paylaşıyo bakın isterseniz 🥰