Aybebek Hiç yoktan yere ağlayacak bisey buluyorum.. bugün tuvaleti istediğim gibi temizleyemedim diye oturdum ağladım belki saçma gelebilir ama herşeye sinir oluyorum esime sarıyorum genelde ama onu çok seviyorum napicam böyle?😢😢😢😢
nurrrrrr Aybebek valla bende öyle oluyorum . eşim mesela bana bişey e sinirlenip kızsa hemen ağlıyorum abartılı bi durum yok ama . inan ağlarken de elimde olmadan bi an duygu değişikliği yaşıyorum. 😂😂
AyseEmre Aybebek bende cok iyi anlıyorum seni ilacımı kaybettim bulamıyorum diye aglayacaktım nerdeyse eşim buldu getirdi bebek gibi sevindim🤣 şimdide bebegime yelek örüyordum tığımı kaybettim bulamıyorum saatlerdir üzülüyorum kafamdan atamıyorum 😩
Deletedmom57 Aybebek bende öyleyim hamile olduğumdan beri bi gün öyle bi gün böyleyim ağlayasım geliyo sonra gülesim geliyo falan 😄 kaç haftalıksın bu arada
Melikezeynep Arabada giderken radyoda çıkan türküye falan ağlıyorum eşimin de hoşhna gidiyor inadıma açıyor sonra gülmeye başlıyorum falan hormonlar + sıcak dengsizlik tavan yapmış durumda.
Aybebek Asminalp kiz erkekler bizim gibi degilki ilk gördüğünü almıştır.. hem hiç almayanlar da var haksızlık etme barisin😊😊
Gulyllu Ay o bzaman nde öyleyim canımmzaten normalde duygusal yapım var hamilelikte 2 katına çıktı bazen oğlum yaramazlık yapınca eşim ona kızıyor ben ağlıyorum annemi arıyorum telefonu açmıyor ağlıyorum ay kendi kendime sinir oluyorum Allah etrafımdakilere sabır versin 😂😂
PasaninAnnesi Papağanımı memlekete annemlere bıraktıkta geldik bebiş doğacak diye, 15 saat uzaktalar doğu görevindeyiz, papağanım 4 senedir benimle 5 aylıkken almıstık ben 2 gündür ona ağlıyorum özledim diye ama öyle böyle ağlamak değil ic cekmekten miğdeme ağrı giriyo 🙈😂