bebitomyolda Kbrasayg rica ederim asil ben tesekur ederim eger dediginiz gibi oluyor ise bende batın koymak isitiyorum
NeslihanAydn Bizde çok kararsısız 31.haftadayım hala net değiliz☺️ Yağız efe,Alp,Arda,doruk,tolga,Mert ,ve rüzgar beğendiklerimiz
Yogurtlupilav Seyma18 çok güzel isim, bende Ege istiyordum ama hem forumda bir sürü kişi “Ege” koyuyor hemde anaokulunda sınıflarda şimdiden 2’şer tane var 😄 alternatif bulmakta zor ısındıktan sonra :)
Seyma18 Yogurtlupilav biz daha evlenmeden oğlumuz olursa Ege koyarız diyorduk 😊 çevremizde de çok fazla yok o yüzden bunda karar kıldık 😊
Annesininkuzusu0911 Sdanrr görümcem de siraç koycak çok değişik gelmişti instagramda biri de siraç koymuş şimdi sizde de gördüm heralde bu senenin trend ismi olcak 🤗
Annesininkuzusu0911 ElifAkkayaKapucu Alp ismine bayılıyorum ben gökalp koyacağım eşimin kuzeni de kenan alp 💙💙
ElifAkkayaKapucu Annesininkuzusu0911 inan hiç aklımda olan ve aklıma gelicek bi isim değildi eşim buldu yağızı ben istedim alp i o sonrada ısınıverdi içim 💙🙏🏻
dphnln mucizemizibekliyoruzz Bunlar bizim oğlumuz için bulduğumuz isimler. Hepsinin arasında kaldık hala seçemedik. 😂 Doğum Kasım ayında inşallah o zamana karar veririz. Siz de birini seçin 😂 Rica ederim beğenmenize sevindim😍
dphnln mucizemizibekliyoruzz Tıpta karın anlamındaymış o yüzden elemiştim ben. Hemşire kuzenim söylemişti ☺️ Batı çok hoş bir isim bence. Bizim de düşündüğümüz isimler arasında Batı. N’yi çıkardım😂
dphnln Sedadygu Bulut da Ege de çok güzel isimler. Ben tek isim koymak istiyorum ısrarla o yüzden bir türlü eleyemiyorum seçtiğim isimleri 😞
Seyma18 ElifAkkayaKapucu 22 haftalık 😁 bizimki baya nazlı çıktı göstermedi😁 Dün detaylı ultrason vardı orda öğrendik 😊