Ebru18 18-19 haftalık hamile anneler, bu zamana kadar kaç kilo aldınız, nasıl besleniyorsunuz? Aranızda diyet yapan var mı?
Ravza_Nur Ebru18 18+5 im şimdiye kadar 1 kilo aldım almadım açlık tokluk hatta o günkü hareketime göre bile değişiyo bazen almamış bazen almış oluyorum ama şuan sadece fark 1 kilo çok şükür 🥰🥰
Elifnaz4133 Ebru18 diyet yapmıyorum mide bulantımda yok ama ekmek makarna pilav patates yediğim an midem bulanıyor. -4 ile devam ediyorum şu an. İnşallah çok almadan bitiririm
kelebekimm Ebru18 3 kilo almisim. Istahim cok acik 3 ay bitene kadar yedirmedi kizim. Simdi de bogazi durmuyo devamli biseyler istiyo, kafasiyla mideme cok baski yapiyo. O biraz zorluyo bni ve cok hareketli.
Limonveannesii Ebru18 4 kilo aldım bu zamana kadar ama hiç belli değil zaten zayıf gebe kaldığım için takmıyorum boğazım da durmuyor zaten 🙈
2022Busra 18 +1 oldum bugün 1kilo ya aldım ya almadım, ama almak istemiyorum, ne kadar az kilo o kadar iyi bebiş alsın kiloları yeter 🤭🤣
Aysel_dgn21 Kilo ile hamile kaldım şuan 19+0 haftalığımı 59 kilo dayım ilk başlarda verdim şuan karnım var ama önceden de Göbek vardı. Takmıyorum ama işte zorluyor göbekli olunca egilip kalkma olsun değer 😊😂😍
Yamacin-Annesi Ebru18 18 haftalığım 48 den 50 kilo yani tam 2 kilo almisim bebeğimde gayet kilosu yerinde dedi doktor ay ne bulsam yiyorum hiç ayırt etmeden abur cuburda dahil çok şükür iyiyiz😅
Caglaluna Ebru18 18+2 haftalığım. 67 kiloyla hamile kaldım İlk 3 ay 2 kilo verdim 65 e düştüm. Şimdi 67 yim 😂 yani gebelik öncesi kiloma geldim 😊
Calili Ben şimdiden 5 kilo aldım ama mide bulantim hiç olmadı zaten kilo almaya çok yatkın birisiyim iştahimda açılınca çok dikkat edemeden yedim açıkçası ama artık biraz dikkat etmeye başladım doğuma kadar çok almamak için 🙃