Kızlar 5+3 hamileyim daha minicikkk. Doktora kalp atışını duyacağım zaman gitmek istiyorum. 6. Haftadan itibaren yazıyor internette. Pazartesi günü 6. Haftası dolacak gitmek istiyorum sabırsızlanıyorum. Siz en erken ne zaman duydunuzzz?
Bebeğin kalp atışı?
Annevecanliblog Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım biz 5+3 te gittiğimizde kesmeyi gördük 7+3 te kalp atışlarını duymuştuk 🤗
Annevecanliblog 5. Hafta keseyi gördük 7+4 te kendisini ve kalp atışı duyduk şükür 🤗
Annevecanliblog bence 6. Hafta da çok erken biliyorum sabırsızlanıyorsunuz ama çoğu anne adayı 6.haftada duymayınca panik oluyor buda hem sizi hem bebeği olumsuz etkiliyor işinizi sağlama alın 7.haftada gidin ben 7+3de duydum .
Annevecanliblog öncelikle hayırlı olsun. Ben 7. Hafta da duydum inşallah sizde duyarsınız bazıları 8 hatta 9 haftalar da bile varmış duyan sabırla bekleyin 🌸😊
Annevecanliblog 6+1 de duydum.
Annevecanliblog 6+3 de duydum 💙 duyabilirsiniz siz de ama bazen geç dollenme oluyor 8.ve 9..haftada duyanlar bile oluyor
Annevecanliblog 6+6 duydum ben
7+3 de duydum :)
Annevecanliblog 6+4 te alttan bakılarak kalp atışını duydum
Sen de benim kafadansın. İyi yapıyorsun acele etme bencede.. Yok kesesi var mı yok mu kalbi gözüktü mü falan her aşamayı kontrol etmeye gerek yok. Dış veya boş ise zaten 8. Haftaya kadar bekletiyorlar. 6+5 de gittim ilk kez. Bende forumda açtım bu konuyu çoğu hanımda o zaman duymuş. Bende de kese ve atışı duyduk şüküür karından muayeneyle. Vajinal istemiyordum eğer duyamasa 1 hafta sonra yine gidip karından baktırıcaktım yine duyamazsa o zaman vajinal baktırıcaktım gerek kalmadı 😊 inşallah iyi olur senin için