Minigim24 Milkshakee işte kişiden kişiye değiştiği için net bir şekilde kesin böyle diyemiyor insan kendimizce yaşadığımız etrafta gördüğümüz kadarıyla yorum yapabiliyoruz 🤷🏻♀️ Bu arada sizin doğuma az kaldı galiba değil mi 🤗
Milkshakee Minigim24 Aynen öyle hakkımızda hayırlısı bende 2.dozumu doğumdan sonra olcam🙏🏻 Evet az kaldı 4 hafta 😊
Alone Mom526 eşimle ikimiz de aşı olduk. Bir kaç gün sonra test vermemiz gerekti ama negatif çıktık yani öyle bişey olsa birimiz pozitif çıkardık heralde
Tosbiksmom Alakası bile yok pcr da nazofarinksten sürüntü alınarak virüs izole ediliyor. Aşı ise kanda antikor üretiyor. Aşı sonrası pozitif çıkanlar önceden virüsü kapmışlar demek oluyor 😊
Mom526 Tosbiksmom kapmamıştır bence,kapmış olsa anlardı herhalde cocuk bir de zaten eğitimde hic dışarı cikmadilar
Tosbiksmom Mom526 çocuklar ve tek doz bile olsa aşılılar hastalığı kapınca hiç semptom bile vermeyebiliyorlar. Onun için hasta olduğunu farkedemeden normal hayatına devam eden çok kişi var. Zaten bu beladan kurtulamama sebebimiz de bu 😔
Minigim24 Milkshakee biz yeni atlattık, aşı önceliğimiz yok şuan olunca doktora sorup o şekilde yapmayı düşünüyorum. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah yaa heyecanlı bekleyiş ben bile sabırsızlanıyorum sizi görünce ❤️😘🤗😂