Betfer 2 hafta karın çevresinde gerilik var bebeğimin. Erken doğum riskimiz de var o yüzden kilo alımı için uğraşmam lazım 😥 genelde süt , peynir domates salatalık yumurta yerdim siz ne yapıyorsunuz kahvaltıda
Crn_32 Betfer benimde bebişin kilosu geride kalmış bikac haftadır mide ağrılarından bel ağrılarından pek bişey yiyemedim kilo aldırmak istiyorsan muz ye kaşar ye tahin pekmez kefir kuruyemiş aklıma gelen bunlar canım
sezi149 Betfer bol kaşar, yumurta, maydanoz, domates, biber, beyaz peynir, zeytin bazen avokado ve bir bardak süt👍🏻
balbocegim27 Betfer biraz önce bir bardak kefir le yarim bazlama da kaşarlı tost yedim doymadım şimdi tekrar peynir domates yiyeceğim bebek önde gidiyor benim ama özellikle önde gitsin diye bisey yapmadım bi aralar muzu çok yedim muz kilo aldırıyor kuruyemisini vitaminlerini ihmal etme peyniri çok yiyorum meyve tuketimine özen gösteriyorum etten tiksindim ama olabildigince yemeye çalışıyorum bide yumurtayı ihmal etmiyorum
-Selma- Ben sabah kalktigimda kahvalti hazirlarken sut iciyorum sonrqdogal kahvalti yani sekerli seyler ekmek uzak durarak, yeterince yiyorum diyelim sonrasinda da muz yiyorum iki hafta onden gidiyoruz ama ben basindan beri ekmek ve hamur isinden uzak durarak faydali seyler tuketmeye ozen gosterttim bakalim kac kilo dogcaz 😍
Vera18 Betfer her akşam 1 bardak süt 1 tam ceviz yarım muz 1 tk bal blendır yap iç hem sağlıklı hem kilo aldırıcı 👌 ilk gebeliğimde kilosu 2 hafta geriden geliyordu yediğim hiç bir şey fayda etmedi hep ben kilo aldım bunu yapınca kızımın kilosu 1 haftada normali yakalamıştı. Doktor tavsiyesidir.
ZAslan2323 Betfer haftada 3-4 tane avokado yiyin gerçekten bebeğiniz gelişecektir fazlasi size kilo yapabilir🤷♀️
Bir_tospik_beklerken Betfer canım benim bebeğim de 34. Haftama kadar öyleydi bi de doktorum onun için ekstra bişey yapamazsın sağlıklı besleneceksin dedi. Dikkat etmedim özellikle ama sabah normal kahvaltı yaptım domates salatalık peynir akşama da bulgur pilavı salata bazen yanında canım isterse tavuk yedim bi baktım kızım o açıklığı kapatmış sürpriz oldu 😊
MMmerve_ Betfer ac karnına peynır ve cevız yıyorum ben beyın gelısımı ıcınde cok faydalıymıs bırde muz kılo aldırıyo dıye duymus tum
poyrazinannesi3547 Betfer tahin pekmez kaşar ceviz muz yumurta ben bunları biliyorum ve maden suyu günde 1 adet Allahın izniyle toparlanır bebiş
Aaabbbccc Betfer takviye vitamin kullanabilirsin canım. Ben omega royal ve pragnacare kullaniyorum. Ikisinin karisimi olarak Sadece regenesismax da kullanabilisin istersen. Bazi doktorlar vitamine gerek gormuyor ama ben etkili oldugunu dusunuyorum
ozgetkmk Betfer her akşam yemeğinden sonra 1 küçük kase kabak çekirdeği ve maden suyu hergün mutlaka 3 ceviz badem fındık kuru incir muz sabah kahvaltısında hergün mutlaka haşlanmış yumurta peynir domates salatalık ve tahin pekmez 👍🏻