Earas 15+1gunluk hamileyim kızımız olucak 🐣 12+2de ikili tarama miz vardı ve cinsiyeti gorucektik çikolata yemiştim bebek çok hareketli olduğu için göstermedi kendini poposu hep yukarıdaydı, bacak arasında çıkıntı vardı bu erkek ve kızda da oluyormus, ikili tarama miz ultrasonda güzel sonuçlar verdi kan sonuçları için 10 gün sonra yeniden gelip bakicaktik, babamız uzun boylu minigimiz de uzun , bizde çok hareketliyiz minikte oyleydi 1908 de 12+2 idim 0109 14+1de kan sonuçlarımizi almaya gitmeden önce çikolata vs yemedim kan sonuclarimiz çok guzeldi cok sukur dedik ve ultrasonla bakarken minigin eller ayaklar oynuyordu sağda yatıyordu doktorumuz cinsiyeti öğrenmeden gondermeyelim dedi yarim saat sonra yeniden bakalim dedim bu sefer çikolata yemediğimi soyledim geçende de yedigmi belirtmistim, eşimle bir kahve içtik küçük bir parça çikolata yedim ve yeniden baktık bu sefer sola geçmişti bebeğimiz biraz nazlı tabii😊 16.46 da kızımız olacağını öğrendik gözlerimiz yaşlı ve sevinçliydik, doktorumuz ilkte baktginda görmüş emin olmadan söylemek istememiş, cinsiyetimizi öğrendik eşimle ve akşamı ailemize supriz yaptık 🐣 Cinsiyet için hep sağlıklı olsun dedik kız erkek hiç düşünmedik ve şimdi yeni üyemiz minik kızımız 🐣