Zlyhky [silindi] anne yani olma özelliği de var herlad bu onerdiginiz ürünün çünkü ben Kraft a baktım yan tarafı açıp kapama özelliği yoktur
[silindi] Zlyhky aynen canım anne yanı özelliği sallanabiliyor alt açma yeri var tabi en önemlisi anne yanı olmasi
Gulsah1616 [silindi] merhabalar beşiğin ölçüleri nelerdir acaba. Kimileri kapıdan geçmiyor diyor ama ben odadan odaya taşımak istiyorum
[silindi] Gulsah1616 canım çok kolay kurulup takılıyor geldiğinde oturma odasi kurduk sonra geri kapattım kendi odamda 2 dk sürmedi kurmam sürekli degistirmiyceksen yerini kolay kuruluyor yani birazcık büyük ama park besikler geneli büyük oluyor
gamzeoge İkizlere kraftin park yatağını almıştım en büyük iyikim park yatak sanirim 27 ayliklar doğduklarından beri kullaniyoruz
Gulsah1616 gamzeoge odalara taşıyabiliyor musunuz. Ben de Kraft düşünüyorum ama kimileri kapıdan geçmiyor diyor. Bı yüzden kafam karıştı
gamzeoge Gulsah1616 kapılardan geciyor ama 0a0 diyim ama katlamadan geciyor. Küçükken üst aparatinda yatiriyordum kendileri kalkmaya basladiginda alt kademeye geçtim iki kere masraf yapacağıma çocuğuma baska bişey alirim o kafadayim çünkü daha uzun kullanirlar
AyseAte Zlyhky ben anne yanıldım ahşap beşik park yatakları biz sevemedik eşimle nedense 🙄 ama park yatak düşünürseniz onlarında anne yani olanı var anne yani olanı tavsiye ederim
Gulsah1616 Zlyhky kraftın fresh modeli anne yanı oluyor ona bi bak istersen ☺️ https://ty.gl/zq8va13die Bu linkten bakabilirsin
Bebisinibekleyen Yoyko park yatak 8/1 özellikli olani aldık. Yer kaplamiyor,Anne yani olabiliyor, sallanma aperatlari var, kumasi oldukca kaliteli 70×110 ölçülerinde iki kademeli kullanimi var. Içine de yatas cottony yatak aldık miss. Netten bakın dilerseniz.
Zlyhky Bebisinibekleyen Şimdi baktım evet bu da gayet güzel kaç yaşa kadar kullanim sağlıyor acaba bilginiz var mı bı de aşırı kaba durmuyor resim de gerçekte de öyle mi 💗☺️☺️
Bebisinibekleyen Zlyhky üründe bu bilgiler mevcut Taşıma kapasitesi: Ara kat: 10 kg Alt değiştirme: 12 kg Ara kat takılı değilken ana ünitenin taşıma kapasitesi: 25 kg max. Açıkçası ben bebis dogduktan sonra yuruyene kadar anne yanında tutmayin düsünüyorum emzirme ilgilenme için çok pratik oluyor. Biraz daha buyuyunce alt kata geçerim diye planliyorum. 4-5yasa kadar alt tarafta duruyor diye bazı yorumlar gördüm. Bakicaz☺️ Çok kaba bir yatak degil, en güzel tarafi isiniz bittiyse cadir gibi katlaniyor cantasinda yer kaplamiyor çok.
Ayyildizmom7 Zlyhky bende yoyko 8/1 aldım arkadaşın dediği gibi hem çok şık kumaşı vs hemde çok kullanışlı kaba bir görüntüsü de yok 😊
ElifKoseSancak Benim yatak odam küçük olduğu için park yatakların anne yanı olanlarından aldım elele diye bir marka beşik yatağı cibinlik alt açma sallanma özelliği var 1200e aldım