Kelebekmadam Devlette randevu bulamadım acaba sizler nerede yaptırdınız haftam geldi birde covit geçirdiğim için yaptırmak zoundayım önlenebileceğiniz yerler var mı ???
anne_2 Kelebekmadam benim doktorum defalife ta ilk gebeliğimdede oraya gidiyordum .eğer özelde yaptırmak istersen defalife ı öneririm ama devlette bilmiyorrum
SemaMert Kelebekmadam ben daha 2 hafta önce NCR hastanesinde yaptırdım fiyat 120 liraydı Abdülhamit Soysalın yönlendirmesi ile gitmiştim
Zlyhky Kelebekmadam kadın doğum u oneriyorlar ya da prmall yolunda bı doktor muayne yeri var orayi söylüyorlar cnm
anne_2 Kelebekmadam normalde muayene 165 ama ben kamu çalışanıyım diye 135 oluyo detaylı ultrasonun ayrı fyatı vat mı hatırlamıyorum
pamugumm51 Ben Ali Özgür Ersoy beye gitmiştim. Özel muayenehanesi var çok memnun kalmıştım. Durumunuz varsa tavsiye ederim
Hatice1907 pamugumm51 1 hafta sonra bende ora gidicem inş dediğiniz gibi iyidir dosyayla birlikte bebeğin görüntüleri veriliyor mu acaba ?
Papatya88 SemaMert ben gecen ncr hastanesini aradım detaylıya 250 dedi fiyat ögrenmek icin aramıştım doktorumda ncrde ilk muane olucam 165 lira muane ücreti 250 de detaylı size indirimmi yaptılar bana yanlıs bilgimi verdiler acaba
Zlyhky Kelebekmadam herkes farklı ücret söylüyor canm 100 e yapan da var 500 e yapan da var arkadaş im anka da yaptirdi 100 küsur du galiba
pamugumm51 Kelebekmadam evet 500 denildi bize de sağlıkçıya yada polislere biraz indirim yapıyorlar sanırım
SemaMert Kelebekmadam bebeğin herşeyine bakıyor herşeyini ölçüyor ve doktora tekrar gönderip detaylı şekilde yazılı olan bir kağıt veriyor elinize de doktora bağlı ilgi durumu benim zaten doktorum orda olduğu için iyiydi yani bana göre
SemaMert Kelebekmadam isterseniz hastaneyi arayıp bi sorun en yakın ne zaman randevu verebiliyorlar diye
Papatya88 Saripapatyam1 Ncr hastanesinde şeker ölçümü de yaptınız mı yaptıysanız muane ücreti dısında ne kadara yaptirdınız
Saripapatyam1 Kelebekmadam Abdülhamit Soysal benim doktorum direk gidince yaparlar mı bilmiyorum hastaneyi arayıp öğrenebilirsin
Zlyhky Kelebekmadam bı de genelde doktor isim veriyor ama benim doktorum nazire Özturk o isim onermisti gitmek istersen diye
Kelebekmadam Zlyhky ben Mersin’de yaşıyorum ailemin. Yanına geldim sadece detaylı ultrason için gidicem evet ankayı aradım 100 TL dedilerteşekkür ederim sanırım orda yaptırıcam umarım iyi bakarlar arkadaşınız memnun kaldı mı acaba
Kelebekmadam Papatya88 bana şimdi anka hastanesi 100 TL dedi muayehane de 95 miş neresi için randevu alıcam bilmiyorum sanırım Ankada yaptırıcam
SemaMert Papatya88 hayır benden başka biri daha yapmış yorum ona da 120 liraya yapılmış evet muayene 165 lira ama detaylı kesinlikle o kadar pahalı değil