Kirmizivosvos Prenseses ilk düşük doz yükleme yaptılar sonra yüksek ikiside yüksek geldi canım. Kadın doğum doktorum endokrine yönlendirdi iki hafta diyet ve ölçüm takibi yaptım sonuçlar yine yüksek olunca da insülin başladık. Şu An diyet ve insülin devam ediyor hala yüksek kontrol günümü bekliyorum
Kirmizivosvos Prenseses çok çok geçmiş olsun canım değerin çok yüksek ise zaman kaybetme endokrine git derim
Dilekleklek Prenseses 50 gr yaptirdim aclik normal tokluk yuksej cikti 100 gr lik yapalim ona gore yol izleyelim dedi dr Izleyecegimiz yok ne deyince yine yuksek cikarsa dahiliyeye yonlendiririm 1 haftalik seker takibin yapilir sonra diye yada insulin uygulanir dedi O zaman yaptirmak istemiyorum dedim yaptirmadim da direk dahiliyeye gittim.1 haftadir takip ediyorum olcum cihazıyla aclik da tokluk da cok cok normal.o yuzden bir daha hamile kalirsam asla yaptirmam seker yuklemesi ictikten on dk sonra bebegim resmen kivrandi durdu icerde
Minikcivcivv Prenseses bende az önce geldim hastaneden sabah 50 mg yaptırdım 148 cıktı sabah aç karna gel 75 mg yapıcaz dedi ona göre yol izleriz dedi bakalım artık nolucak
Kirmizivosvos Dilekleklek en iyisini yapmışsın ben yüksek şeker yüklemesinden sonra mahvoldum kendime gelemedim 😞hemde günlerce … sonra alt üst oldum insüline rağmen diyete rağmen düzenlemedim anlamadım bu nasıl iş …
Prenseses Dilekleklek bende 50 lik yaptım canım yüksek dedi hafta sonu tekrar yapılacak onda göre yol izliycez dedi inşaallah hiç biri ne gerek kalmaz şekerim düzelir seninde benımde🙏
Dilekleklek yenerr diyet denmez ama normal beslenmeme devam ediyorum sadece esiden gunde bir tane cikolata ya da topkek tarzi biseler yiyordum onu kestim o kadar. Onun harici her seyim ayni seyirde devam ediyor
Prenseses Minikcivcivv banada aynı dedi benim 170 civarı dedi ya İnşaallah 75 LİK yaptıkları sekerımız düşük olurda gerek kalmaz
Dilekleklek Prenseses valla benim 50 likte 198.5 cikti 200 un ustunu direk dahiliyeye yonlendiriyoruz ama sana bir de 100 luk yapalim dedi Sunun surasinda 200 e ne kalmis dedim yaptirmak istemedim 😁 iyiki de yaptirmamisim cunku seker duzeyim cok cok iyi
Dilekleklek Prenseses normal beslenme duzenimden hicbir sey degistirmedim sadece gun icinde cikolata ya da topkek tarzi biseler yiyodum onu cikardim o kadar baska da rutin yememe devam ediyorum
calikselin Normal düzeninize devam edemezsiniz eğer düzeninizde karbonhidrat türü varsa pilav ekmek hamur işi patates pilav makarna tatlı şekerli şeyler tamamen yasak çünkü.Meyvelerden çoğu yasak.
Pelit7 50 lik yapıldı tokluk olarak 198 çıktı doktorum sadece karbonhidratı kes bir sonraki kontrolde yine bakalım şekerine dedi ama daha sonraki kontrolde kilo almadığımı görünce azar azar yiyebilirsin karbonhidratta dikkatli bir şekilde bi daha yükleme yapmaya gerek yok dedi
Pelit7 Prenseses Karbonhidrat min. Alıyorum tatlı normalde de yemiyorum ayda iki kere dondurma falan gebeliğin başından beri günde iki öğün yiyorum meyveyle pek aram yok zaten doktorum bunları bildiği için ve ben çok kilo almadığım için diyet vs önermedi. Perinatoloğa gidiyorum normal kadın doğumcu da değil yani bilmiyorum herhangi kötü bir durum olsa söylerdi ya da önerirdi diye düşünüyorum. Umarım yoktur doktoruma güveniyorum açıkcası. Teşekkürler tavsiyeniz için ama doktorumun önermediği bir şeyi kendi kafama göre uygulamayı doğru bulmuyorum 🌸
Dilekleklek Prenseses dun mesela Sabah 11 de kahvalti (yumurta peynir recel helva) 3 de oglen yemegi pirinc pilavi ve patatesli patlicanli turlu Aksam 8 de kisir Aralarinda da badem findik ceviz falan atistirdim