Bilinmezinannesi Kızlar 22. Haftamdayım ama ılk defa dun geceden berı yedıgım her şeyi kustum artık su kusuyorum ishal ve baş ağrısı var sizce bunun sebebi ne
MiniMiniKus Bilinmezinannesi Direk doktora gözükün hem ishal hem kusma üst üste iyi değil diye düşünüyorum Çok geçmiş olsun
evetbenavukatiyim Bilinmezinannesi Aynı haftadayız dün gece titreme ile uyandım sonra baş ağrım oldu biraz sabahta baktım ishal olmuşum 🤷🏻♀️
Elcnbykckr Bilinmezinannesi tansiyonunuzun ölçtünüz mü ? Tabiki bir acile gidin gebelik zehirlenmesi bile olabilir allah korusun. Ama büyük ihtimalle üşüttünüz kac post okuduysam hep böyle şikayetler okudum. Havalardan dolayı olabilir
Bilinmezinannesi Çok teşekkür ederim eşimde dünden beri üsütmüş ondanda korkuyorum koronamıyız acaba ama her şeyi kusuyorum afedersınız burnumdan gelene kadar
evetbenavukatiyim Bilinmezinannesi Ben öyle olduğunu düşünüyorum çünkü sabah kalktığımda terlemiştim sıcacıktım ama ateşim yoktu. Önceki gece öyle titreyen birinin 38 derece ateşi olmalıydı normalde
Bilinmezinannesi kids0305 doktora gttim o da öyle söyledi hem korona testi aldılar hem de 2 tüp serum verdiler