1annne1beebeek Omay0707 bnmde testıö boyle 2 tane yaptm ıkısıde boyle ama adet gunume daha 13 gun var acaba doktra gıtsem dıye kararsızım🙄
deletedmom87894 Omay0707 canım benimde öyleydi 2 gün önce sağlık ocağına gittim kan tahlili verdim hamileymişim çok yeniymiş yeni olunca öyle çizgi çıkıyor
aselkiz Omay0707 Amin canım inşallah 🤲🏻bende testte pozitif gördüm bi kaç gün önce ama daha doktora gidemedim bu akşam acile gidecem ordan bakıcam artık ne durumdayım🤭
aselkiz Omay0707 var canım ama yükleme yapmayı bilmiyorum ki testi yapar yapmaz 2 tane kopkoyu kırmızı çizgi çıktı galiba erken döllenme olmuş bende bi an önce doktora gitmek istiyorum ne durumdayım merak ediyorum benim ikinci gebeliğim oğlum 1buçuk yaşında beni zorlu günler bekliyor🤭
Belguzar123 Omay0707 bak senin yine com iyi belirgin cikmiş sen bide benimkini gor yokla var arasi 😂hayirli olsun bu arada rabim tamamni erdirsin inşalalh ikimizde hamileyizdir 🥀🥰🥰
Meryemtrksoy Omay0707 sanki var ya yanıltmak istemiyorum ama gerçekten kurumayla alakalı bi durum değil uyku sersemi görmüşsün aslında da yoktur deyip atmışsın geceden de çıkmış o belli ki hayal meyal hatırlıyorsun çünkü 😍güzel haberlerini bekliyoruz bi özel e gidip hemen yaptırsanıza 1-2 saate çıkıyor çok pahalı da değil sabretmek zor geliyor bana çok ben öyle yapmıştım 🤦🏼♀️🙈
Omay0707 Meryemtrksoy ay keşke bende cok sabırsızlanıyorum hastane 55 km uzaklıgımsa yarın gidicem inşallah
Meryemtrksoy Omay0707 uzakmış biraz valla insan sabırsızlanıyor dediğim gibi ama güzel haberlerini bizde sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah 🙏
minicikeller Benimde böyle çıkmıştı hatta gecikme olmadan meraktan yapmıştık 😂😂 ve sürpriz hatta eşime testi boşa harcıyoruz demiştim şuan 30 haftalık hamileyim 😍😂
Yazgan Kizlar bende dun gebelik testi yptm ilk basta hic cizgi cikmdi kontrl cizgisde ama sonradn dagilma oldu daha sonra iki cizgi cikti bunlar 10 dk icinde oldu sizcge o test bozukmudur
Asilla 4 gün gecikmem var, bugün normal test aldım yaptım ancak tek çizgi. Geç döllenme olabilir mi olsa o da belli eder miydi acaba bir önceki adet tarihim 4 Ağustos..
Omay0707 Ayguns ya evet bende gördğm amaa 12 giib tekrar yaptım 2. İdrarla ama hiçbirşey içmemiştim uyumuştum bu testten sonra bi tane daha varken yapayım dedim negatif cıktı anlamadım ya yok sanırım
Gul1903 Benimde böyle çıktı kan verdim hamileyim inşallah sizinde.oyledir hayırlı olsun şimdiden canım 😍
Yaprak- Omay0707 bende dün yapmıştım test sonradan çizgi olmuş seninkinden dahada belirgindi bugün adet oldum neden böyle çıkıyor bende anlamış deyilim
Omay0707 Yaprak- gerçekten anlamıyorum hastanrye yalann söyleseb kan almıyorlar testler bozuk hepimizin psikolojik olarak üzgünüz bunlarda üstüne böyle oluyor çok yıprstrı gerçekten