Tugba603447 Biraz önce vc ye gittim kurulanırken vajinamdan bildiginiz kıpkırmızı kan geldi 37 + 4 haftalıgım sebebini bilen lütfen yazsın
BusraUras Tugba603447 jölemsi değil direk kansa hastaneye gitmenizde fayda var. Ama jölemsi şekilde kansa korkmayın nişan olabilir.
Bebegimicin1 Tugba603447 nişanınızdır ama diz hastaneye gidin beklemeden acilden giriş yaptırın bizlerede haber verin
gldn065807 Tugba603447 canım benim oğlumda lavoba ya oturdum afedersin kan bosaldi resmen gittiğimde 2 cm açıklık vardı yatış yaptılar sancin çıkmadımi nstde
aysnozkn2 Tugba603447 benim söylediğiniz şekilde ilk doğumum başlamıştı doktor rahim ağzı açılmış doğum başlamış demişti ama hastaneye gitmelisiniz bence
Kara1833 Tugba603447 nişan öyle olmuyor jel kıvamında bişey sizin tarif ettiğiniz direk kan vakit kaybetmeden gidin hastaneye siz
BusraUras Tugba603447 jölemsi kıvamı yoksa değil. Hastaneye gidin ya da doktorunuzla iletişime geçin.
Tugba603447 Geldim şuan nts ye bagladılar korkmaya başladım nışan degilse neden geldi şimdi bu hay Allah ım
Tugba603447 Dr eve gönderdi açılmam var mı yok mu ona baktı şimdilik olmadıgı için bekleyeceğiz dedi eger bi aksilik olmazsa haftaya konturole gel dedi