Firdevss167 Kızlar 5 agustosta Sezeryan doğum yaptım göbeğimde ki piercingi çıkarttım ama karnım büyümüştü çıkarttığımda doğumdan sonra iz kaldı varmı başına gelennnnn 😔
Bskaymazz1 Firdevss167 Benimde piercing vardı hamilelik öncesi çıkarttım kapanmıştır diye düşünüyorum iz var ama bakalım doğumdan sonra belli olur 🤦🏼♀️
evetbenavukatiyim Firdevss167 Göbeğinize nasıl piercing yaptırıyorsunuz ya benim aklım çıkıyordu mikrop kaparsam diye 😂
mutlugebeee Firdevss167 bende de vardı 4-5 aylıkken çıkarttım piercingi ama sezaryen sırasında branülle tekrar delmelerini isticem aynı yeri bi kere içinden geçsinler kapanmıştır muhtemelen 😂
Firdevss167 Bskaymazz1 ben karnım büyüyünce çıkarttım orda hata yaptım iz kaldı yanık izi gibi deldircem tekrar o iz geçer inşallah ta
Firdevss167 Damli bende yanık izi gibi kaldı karnım büyüyünce çıkarttım piercingi ondan mı aceba ya tekrar deldircem inşallah iz geçerde
Firdevss167 Damli sarkmadı çatlağım da hiç yok ama göbeğim baya büyükken piercingi çıkarttım sanırım ondan oldu siz çıkarttığınızda karnınız büyümüşmüydü aceba
Damli Firdevss167 ben karnım küçükken çıkarmıştım sonra öğrendim ki hamile piercingleri varmış şimdi ikinci gebeliğim onlardan alıp takıcam çıkarmayacağım
Firdevss167 Damli bende sonradan öğrendim hamile piercinglerini ya ama karnınız büyümeden çıkartmanız iyi olmuş iz kalmaz delik kapansa tekrar deldiririzde ize pek çare yok
mutlugebeee Damli banada doktorum söylemişti ama bir kaç yere baktım bulamadım hamile piercingi siz aldınız mı acaba? Nerden bulabilirim😔