E_daaa Kızlar benim yaklaşık 5 6 gündür sol parmaklarımda uyuşma var hiç geçmedi ufak karıncalanma falan sadece sol el parmaklarımda oluyor internetten araştırdım hamile kadınlarda görülen bişeymiş sizin başınıza geldi mi nasıl geçti doktora gidiyim mi bilemedim
miniya E_daaa bende de var. Gece uyutmuyor hatta. :( Karpal Tünel Sendromu mudur diye şüphelendim. Randevumdan sonra ebeye sordum da ödem topluyorsun, normaldir, dedi. Doğum sonrası devam ederse bakacağız duruma.
bahtnurr1 E_daaa karpal tünel canım magnezyum eksikliği diyorlar ama bende bi işe yaramadı , soda iç günde 2 tane muz ye. İstersen el bilek ateli al benim kurtarıcım olmuştu. Birde minimum günde 3 defa bileğine buz koy 15dk dursun gerçekten işe yarıyor. Benim çok erken başlamıştı 12-13.haftada 2 ay kadar sürdü ve geçti
E_daaa miniya beni de uyutmuyor ama elde ödem oluşması iyi değil diye biliyorum ya hastaneye gitmeli miyim bilemedim ben 23 haftalık gebeyim
miniya E_daaa benimse doğuma on gün kaldı. Son demlerdeyiz. 🙈 İnşallah geçer, Rabbim şifa versin. İçin rahat etmezse git istersen. Sormakta fayda var.🍃