Sznmr Bebemin odası geldi 🤩 dolabını nasıl yerleştireyim bilemedim 🤷🏽♀️ Yerleştirenler foto atabilir mi 🤭 birde dolap içi düzenleyici alanlar kullananlar link paylaşabilir mi 🙈
E_daaa Sznmr dolap gözlerini nasıl tercih ettin acaba ben de alıcam da battaniyesini falan da koyacağım bi şey olsun istiyorum fotoğraf ayar mısın bana da fikir olur
bahtnurr1 Sznmr bunlardan düşünüyorum ama bazı arkadaşlarım çok gereksiz katlayıp koy diyor bende kararsız kaldım https://ty.gl/we1q6yfic4
AlyaEkmen_ Sznmr Bizden küçük bir örnek gelsin size henüz kıyafet çok almadım direk organizerleri alıp düzenli dursun gözümde dedim kiyafetleri aldıkça yerleştirecem
Sznmr E_daaa foto nasıl atılıyo bilmiyorum CAPLOONBA diye bi markanın “miami” çocuk odasını aldım ben ama sanırım pek kullanışlı değil görseli sevdim 🙈 dolap içi düzenleyicilerle bişeyler yapmaya çalışıcam 🤭
Gul-42 bahtnurr1 katılıyorum canım ben katlayıp koydum sureklı onun ıcınden zor olur ben dolabı yaptırdım kendım cızdım ıcınıde altı kapaklı
NeeSalman bahtnurr1 canım ben oğlumun kıyafetleri için kullanıyorum bayadır. Çok düzenli oluyor gereksiz falan da değil hiç. Üst üste katladığında alttan bir şey alacağın zaman bozuluyor kıyafetler ama böyle düzenleyiciye katlayınca hepsi aynı nizamda kalıyor.
Gul-42 bahtnurr1 valla daha ucuz tuttu cıdden gonlume gore oldu beyaz yaptırdım altı kapaklı 1600 verdım canım herseyı ıcınde dısarda bsy yok en azından yıllarca kullanır 1 yaşa gelıncede yanları korkuluklu bazaa alcam hep ılerıye donuk alıorum😀
AlyaEkmen_ Kevserclp pazar kapısı diye bir satıcıdan almıştım 19 TL idi Trendyol dan ismi organizer saklama kutusu diye geçiyor 30×30×30 ebatlarında ben bez islak mendil alt acma örtülerini koyarım diye aldım 🤗