nazliaynaci Merhabalar, 10 haftalık hamileyim 2 aylık yavru kedi sahiplendim hamile olduğum için hemen dış ve iç parazitini yaptırdım. Hamileliğin de kedi bakanlar var mı? Bebek için herhangi bir sorun vs oluyor mu?
Baharrk nazliaynaci bizimde evde 1 yaşında kedimiz var aşılarını bakımlarınk falan yaptırdığınız sürece asla bir sorun değil aksine çocuk için daha iyi bağışıklıkları daha güçlü oluyormuş☺️
Merve171214 nazliaynaci 5 senedir büyüttüğüm iki evladım var şuan 29 haftalık hamileyim doktorum da bi sorun olmayacgını aksine çok büyük etkileri olduğunu söyledi aşılarını yaptırdıgınız sürece sorun yok doğum zamanına kadar kumunu ellemeyin siz yeterli doğumdan snra bebeklerde bağışıklık yüksek oluyor hayvanlar sayesinde 😊
DeryAlbayrak26 nazliaynaci ben kedi değil de köpek besliyorum parazitlerini zamanında yaptırmanız önemli bide tuvaletlerini mama kaplarini ellemezseniz hiç bir sorun olmaz doktorum bunu demişti bebek içinde daha da bağışıklık kazaniyorlar
Mihrimahirem nazliaynaci aşılarını yaptırın, kakasıyla falan eşiniz ilgilensin. Gerisi size sevmesi kalır ☺️
Mirayinannesii Bende de 1 buçuk senedir var, aşılarını bakımlarını yaptırdığın sürece bi sorun olmaz :) bende 4 aylık hamileyim ve inanın bu süreçte en yakın arkadaşınız,çocuğunuz oluyor 💘
seydaomer 30 haftalık hamileyim kedim 2 senedir bizimle. Tuvaletini de ben temizliyorum maske takıyorum temizlerken ve ellerimi bol su sabunla güzelce yıkıyorum bir sorun yaşamadık şükür. Ben mecburiyetten yapıyorum ama sizin seçeneğiniz varsa tabiki ellemeseniz daha iyi
thetkc nazliaynaci https://www.hizliresim.com/jjaul9p https://www.hizliresim.com/q8ljvpy İstanbul’dayken pethouse yapıyordum evde.. Tüm gebeliklerim ve doğum sonrasında hep patilerleydik.. Oğlumda da kızımda da hiçbir sorun yaşamadım.. Kedi kumunu gebeyken eşim temizliyordu, toksoplazma açısından.. Kumun kapağı vardı kedimiz kapağını açıp tuvaletini yaptıktan sonra kapatıyordu.. Köpeğimizde bahçede bir alan yapmıştık sadece oraya yapıyordu ve eşim temizliyordu yine.. Ama gebelik sonrasında bende yapmaya başladım vs şuan üçüncüye gebeyim ve aynı şekilde ilerliyoruz 🥰🍀 Eminim sizde sorun yaşamazsınız, sağlıkla kucağınıza alın miniğinizi 🙏🥰🍀
imran2334 Merhaba, eşim veteriner hekim iki senedir baktığımız kedimiz var 37 haftalık hamileyim, kumunu eşim temizliyor hiç bir sorun yaşamadım bende. İleriki zamanda çocuğun gelişimi için büyük farklılık evcil hayvanla büyümeyen çocuklara göre.
seydaomer imran2334 Merhaba bende 30 haftalık hamileyim en başından beri kumunu hep ben temizledim temizliyorum da başka seçenek olmadığı için. Maskemi takıyorum temizlerken kalkan tozu solumamak için ve ellerimi hemen bol sabunla ovup yıkıyorum sizce bir problem oluşmuş mudur?
Zeytin20 nazliaynaci yazın 2 ayda kışın 3 ayda bir iç-dış aşılarını yaptırın. Tuvaletiyle gebelik döneminizde eşiniz ilgilensin hiç bişey olmaz. Hatta bebeğiniz daha mutlu,merhametli, bağışıklığı yüksek büyür 🥰 oğlum 5 aylıkken kedi sahiplendik. Otoimmün doktorumuz önerdi oğlumun doğuştan egzaması vardı. Ve kendiliğinden iyi oldu. Oğlum 33 aylık tekrar hamileyim. Öyle aman aman titiz anne dğeilimdir vay yere dokundu ay kedi öptü falan demem. Oğlum hasta olmaz maşallah olunca da hemen atlatır 🤗
Buseikra34 nazliaynaci 2 yıldır bizimle 31 haftalık hamileyim kumunu 2 3 kere ben değiştirmek zorunda kaldım maskemi eldivenimi takıp onun dışında eşim yapıyor aşılarını bakımını yaptırıyorsanız bişy olmaz 🥰