Surekli doguramiyorum diye yaziyordum buraya simdi kizim yanimda mısıl mısıl uyuyor cok sukur 🙏 neredeyse 1 haftadir doktor bebek geliyor diyip dduruyorducunku acilmam 3 cmdi bebek kanala yerlesmis ve nisanim gelmisti ama benim hiccc sancim yoktu. Pazar gunu bebegin hareketini hissetmedim ve doktoruma yazdim.hemen hastaneye gelmemi istedi cunku ayni zamanda kan pihtilasmam vardi ve kan sulandiriciyi.birakali 15 gun olmustu. Ama bebegin hareketleri gayet yerindeydi. Doktorum artik hastaneye yatisimin yapilmasini istedi , suni sanciyla dogumu deneyelim.dedi cunku 3 gun once zar siyirma islemi yapmistik ve rahim.agzi yumusakti bende kabul ettim.Neredeyse 3 gebeye verilen suni sanci verildi bana ama benim.hic bir sekilde sancim olmadi… Bebeegi daha fazla strese sokmamak icin
doktorumun karari ile spinal sezeryan olmaya karar verdim . Bu seferden belimden uyusmadim 🤦♀️ Halbuki okadar mutluydum ki esimde benimle doguma girecek diye, onuda tam iceri alacaklari sirada esinizi komple uyutmak zorunda kaldik diyerek iceri almamislar ve cok korkmus . Neden olduguma dair bir bilgi verilmedigi icin. Önce bebegimizi esim gordü . Ben sadece yeni uyandigimda sesini duydum , tepki veremedim 😳 sonra yanima yatirdilar ama anestezi altinda oldugum icin halen olayin farkinda degilim . Yanimda kizim yatiyordu halbuki . Sadece optum ve kizim dedim. Esimin agladigini gordum. Sonrasi malum cok sükür . Ama anladim ki bu hikayede patron bebekmis ben okadar normal.dogum kursuns gittim o kadar suni sanci yedim yine olmadi cunku benim kizim kanala olmasi gerektiginden farkli bir sekilde yerlesmis ve sezeryanla bile zorlanmislar alirken 🙏❤
Hersey icin cok sukurrr 😍