Ikincinefes 24-25-26 haftalik hamisler nasil gidiyor hamilelik ? Bebislerin kilosu,boyu nekadar oldu ? 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰🏾🤰🏿🤰
Aslhn12 Ikincinefes valla en son 20 haftada gittim 400 gramdı şu an 23+5 bakalım bir kaç hafta sonra gidersem çok merak ediyorum :)) rabbim sağ Salim güzelce kucağımıza almamızı nasip etsin bebeklerimizi ❣
Veraay60 Ikincinefes güzel gidiyor öük şükür yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım her zaman ki gibi 🌻😄 ne diycek yarın detaylı bir şekilde öğrenicem inşallah hayırlısı olur.
Ikincinefes Kızlar boyu ultrasyon kigadından fl yazan yeri 7 ile çarparsak bebegin boyu çıkıyor yazıyor nette, fakat bende farklı çıkıyor doktorun söylediginden😀dogruluk payı varmı ?
Crn_32 Themom16 haftasına göre iymiş kilosu canım saglıkla gelsin bebişin neler tüketiyon kilo almak icin fikir verirmisin
Masalminik Ikincinefes 24+6 da bebeğim 850 gr 32 cm ❤️ Rabbim hepimizin yavrusuna sağlıklı ve hayırlı ömürler nasip etsin
Crn_32 Ikincinefes en son 24 haftalıken muyane oldum 600 gram kilosu az geride kalmış dedi bikac haftadır rahatsızım mide bulantılarım var pek bişey yiyemiyorum yarın gidicem doktora bakalım kilo almışmı inşallah almıştır benim zor geciyor bu haftalar şuan 26 +3 deyim
Themom16 Crn_32 Teşekkür ederim canm hepimizinki inşallah…ozel tukettigim bisey yok canm ama gunluk sut yada yogurt birde ceviz kesin tuketirim