Yasemntnjuaylin Biz 37+5 deyiz boyumuz gecen hafta 52 , kilomuz 3200 dü bizim babamızın boyu 2.02 sanki biraz önden gidiyor babasına çekti galiba yada normal bilemedim :/ erken doğacak diye korkuyorum 😑 sizler de nasıl
ay-se Yasemntnjuaylin maşallah allah bağışlasın bizde bugün gittik doktora 29+3 deyiz bir karışıklık oldu yarın sonuçta boyunu öğreneceğim tekrar ama kilosu 1.500 kg ☺️ Herkesin evladı sağ salim olur inşallah 😍
isimsiz1i Yasemntnjuaylin 34. Haftada biri 46 diğeri 47 cmdi ikimizde uzun değiliz kiloları 2.500 falandı sanrm
Nurhanimm Yasemntnjuaylin erkeni yokki 38 in icindr zaten 38 40 arasi normal sayiliyor erken degil :) boyudz evet uzun
Yasemntnjuaylin bahtnurr1 evet öyle doktor 54 le dogurırsun diyor hiç duymadıgım için o boyları garip geliyor bende standart boylardayım kızımız babaya çekecek galiba erken gelmesinde 😌
Yasemntnjuaylin Nurhanimm tabi artık dogsa normal sayılıyor ama bir gün bir ay gibi şimdi onlara ne kadar durursa minik kuş o kadar onun için fayda ama herşeyim tabi hayırlısı diyelim
Nurhanimm Yasemntnjuaylin Kilodu boyu herseyi cok iyo masallah benimki minicik 36+5 2 350 kg 48 cm 😂doktor 39da aliriz dedi ben napim
Yasemntnjuaylin Nurhanimm şükredelim halimize napalım yeterki saglikli olsunlar bizimkinide 39 da alicaklar bakalim durursa tabi
Bebegimicin1 Yasemntnjuaylin senin haftan erken değil csnım kilo boyda maşallah barekallah allah hayırlısıyla kucagına slmayı nasip etsin