Beyzuska 30+1 olduk kizimlaaaa. Son düzlüğü koşarken sıkıntılar başladı sırt ağrısından uyuyamiyorum o kadar da çok uykum var ki…. nasil hafifler bu sırt agrisi. ağrıları uykularından ağır basanlar bir yol gösterin şu bacınıza
YuvarlanamayanPandaa Beyzuska ahh ahh 30 dan beri çekiyorum birde bacakta platin var dahada öldürüyor beni resmen
Dilekcnkn Beyzuska 34+3 haftalığım vallahi bir karnıma ağrı giriyor bir belimin aşağısına karnımda taş gibi sert uykumda var ama yatağa giriyorum yatamıyorum
Zeyyyn Beyzuska yatamadıkça rahat pozisyon da hep oluyor o ben kendimi önden karnımı arkadan sırtımı destekleyp yatıyorum eskisi gibi kalmadı ağrım
Sinemis35 Beyzuska 36+3 olduk bel ağrısı uyutmuyor üstüne birde kum döküyorum 😣 rabbim hepimizin yardımcısı olsun valla
Beyzuska Dilekcnkn karın sertligi bende de var sanki icimdeki bebis degil kaya parçası. Benim ilk gebeligim cok zorlaniyorum vucudum değiştikçe
aselnannesi Beyzuska 36+2yim belli ağrısından ölucem galiba uykum var uyuyamıyorum😏Bide buna sancılar eşlik ediyor çok güzel bir gece beni bekliyor anlicaginiz 🙄
Beyzuska aselnannesi rabbim agrilarimizi azaltsin yardimcimiz olsun hepimizin insallah. sag salim gelsinler de. Ama uyku da varken uyuyamamak cok kotu bir duygu gerçekten
Ekizkuyu Crn_cskn Crn_cskn ben oldum canım bugün sağlık çalışanıyım iki doz sinovac olmuştum doktorum bir doz da bionteck ol dedi oldum ekim sonu doğum inşallah o zamana covid patlamış olcak en azından aşılarımız tam olsun içimiz rahat eder
Beyzuska Crn_cskn hic bir yan etki yasamadim Biontech oldum. Korktum da açıkçası ama hic bir etki olmadi cok şükür
Crn_cskn Crn_cskn o Beyzuska çok şükür 🙏 ben de olsam mı olmasam mı bilmiyorum 19+6 günlüğüm korkuyorum da 😔
Beyzuska Crn_cskn bende 28.haftaya kadar emin olamadım direndim ama korktum iyice yayılıyor. Asiyi yapan doktora tedirginim dedim en iyisini yaptin aşıdan başka kurtuluşumuz yok dedi