teletabi Adana01gg oğlumda 9 ay kullandım şuanda 13 haftadır kullanıyorum hiç öyle bişey yaşamadım. Acaba üşüttünüz mü
balbocegim27 Adana01gg bende kullanıyorum 32+4 üm öyle bir sıkıntım olmadı demir ilacı kullanıyor olabilirmisiniz
Huseyinege 4.kutuyu kullanıyorum ben bi sıkıntı yaşamadım çok memnunum allaha şükür.doktorunuza danisin derim
2022Busra Bende kullamıyorum prilam dün akşam bitti alamadım daha, benimde öyleydi omu yapıyordu acaba, şimdi okuyunca farkettim.
Aysobaciniz Adana01gg bende kullandım ama böylesi bi sorunum yoktu, belki başka ilaç kullanıyorsanız ondan mı dedim ama belki bünye meselesidir
NurseL72 Prillam çok iyi kabul ediyorum ama bağımlılık yapıyor kızlar başlayınca asla bırakamıyorsunuz bıraktığınız gün kusmaya başlıyorsunuz mesela normalde 4 ay da mide bulantısı geçiyor ben 5.ayıma girdim bıraktım 2 gündür kusuyorum ama gayret edip bırakıcam inşallah
Huseyinege NurseL72 hadi yaa.ben biraktigimda kokulara hassasiyetim oluyo.illa gün içinde 1 kere kusuyorum.ama bende birakicam artik 18+2 günlük olduk 4.ayıma girdim
NurseL72 Huseyinege evet 3 gün dayanın sonra kendinize gelirsiniz inşallah benim bırakalı 3 gün oldu :)
Huseyinege NurseL72 ben de bu gece içmedim bakalım neler yasicam yarin.ona bağımlı olmakta istemiyorum
NurseL72 Huseyinege Ben ilk Gün çok zorlandım 2.gün daha iyiydim 3.gün sabah sadece kötü oldum bugün 4.gün inan özgürleşmiş gibi hissediyorum 🥰
hilalsp Ya benim bitmişti geçen pazar dayanamadım gittim reçetesiz aldım cidden artık çok yoruldum bulanti kusma ilaç yüzünden mi bitmiyo acaba 19+4 olduk bizde
NurseL72 hilalsp Keşke almasaydın Evde olmasa kendini tutar içmezdin benim evde vardı da dedim yeter yani 5 ay oldu bu gidişle doğuma kadar sürer bu içmedim bugün 4 gün oldu çok iyiyim çok şükür 🙏🏻
Huseyinege balbocegim27 ben demir ve kan ilacını kullandigim günler aşırı halsiz ve uykulu oluyorum.niye böyle oluyo bilmiyorum.