Babymoomy Nur4a ılık süt kesiyor az önce içtim evde gavıscon ilacım vardı miğde yanması icin onuda içtim hemen kesti ilaç elinde yok ise süt iç kesiyor
Kibar_uslat catlover1 suan 16 haftadayız ve herZmN kusuyorum süt bıle icemıyorum sutu görünce kusuyorum 😞😞😞
Bebeksoylu Rennie surup kullaniyorum ve maden suyu iciyorum cok rahatlatiyor denemelisin bazen sakiz cignemek de iyi geliyor bana
BallyavruM Nur4a bugün geberiyordum dolapta soğuk süt vardı üç beş yudum içtim Allah’a şükür hafifledi sonra geçti 🥳🥳 kesin soğuk süt iç canım soğuk değilse bile hemen bir çay bardağı kadar doldur buzluğa at soğusun iç 🤭🤭
Hilalmsluu Benimde son zamanlarda hemen hemen her gün miğdem yanıyor sade soda içiyorum hemen geçiyor tabi herkes de geçirecek diye bir şey yok ama deneyin derim 👍
isimsiz1i Nur4a kus rahatla yada soda iç bide dik uyumaya çalış uzanma bende miğde yanması olmuyor 35+2 oldum
mirayim_00 Nur4a buz gibi salatalık ye, benim kurtarıcım oldu her gece yatağımın başında duruyor.ama tuz atma direk yıka ye, Gaviscon şurup beni kesmiyor rennie duo şurup çok iyi geldi bana anında kesiyor