KadersizMelek ozlemannem kafamı yastıktan kaldıramıyordum müthiş derece bir halsizlik yorgunluk çöküyordu,midem de hafif hafif bulantı ve iştahsızlık başladı,günüm de geçti direk kan verdim pozitif çıktıı. Öğrendiğim de 6haftalık olmuştu bile
deletedmom27371 ozlemannem benim de kan tahlilinde çıkmıştı şuan ultrasonda görülmüyor pazartesi günü gideceğim tekrar inşallah görebiliriz 😊
ozlemannem Zero0 dedikleriniz heyecanlandırıyor valla, benim de karnım çok şiş sanki birden 5 kilo aldım o derece şiş. Ara ara da ağrım oluyor…
Omay0707 ozlemannem ya bende öyleleyim 6 gündür karnım şiş adet agrısı gibi agrı var hatta dün aha adet oldum diyip ped taktım 1 gün. Boyunca o kadar gerçekci bi ağrı vuruyor 3 gün geçikti bügün test yaptım bakalım inşallah hamişizdir
ozlemannem Zero0 hadi inşallah bakaliimm :) yapmayi düşünüyorum bu ara sizin söylediklerinizden sonra umutlandim…
Kara96 Hayır ben anlamamıştım ve hamileliğim boyunca mide bulantım yada her hangi bi belirtim hiç olmamıştı karnım büyümeye başlayınca anladım hamile olduğumu 🙄
Feyzaveannesi ozlemannem İlk kızımda sırt ağrım olmuştu normalde regl olacakken hiçbirşey hissetmem. Ama kızımda sırt ağrım olmuştu sonra hamile olduğumu öğrendim. Bu gebeliğimde sadece adet gecikmesi yaşadım
Merveikratanem ozlemannem çok halsiz ve bulantim vardi heran her yerde uyuyabilirdim adetim yaklaştı daha çok halsiz kaldım 1 ay böyleydi adetim 1 hafta geçti test yaptım zaten ben 34 güne bir adet oluyordum yani adetim 3 gün geçince test yaptım çift çizgi doktora gittim ikiz olduğunu ogrendim
Paramedik_Anne_112 Benim geç döllenme olduğu halde 2 haftalıkken çok erken öğrendim idrarda çıkmadı ama kanda çıktı ilk şüphelendiğimde her yerde uyuyordum ayakta bile uyuyordum ama sanki töbe töbe ölü gibi uyku otobüste kafam düşüyo 5 dk ama ben 3 saat uyudum sanıyodum.
Merveayd ozlemannem benim içime doğmuştu planlı değildi ama o his vardı hep şüpheliydim ve son zamanlarda ani açlık hissi tansiyon düşüklüğüm oldu hep