ozlemannem Merhaba, hamile olup olmadığını öğrenmek için, Yaklaşık 4. Haftada test yapılabiliyor sağlıklı sonuç İcin. O zamana kadarki sürede, hamile olduğunuzu anlayabilmiş miydiniz?
Yesimiko- ozlemannem evet anlamıştım. Kasığımın sol tarafında uzanınca sanki boşluk hissi vardı. Ve mutfak tezgahına değince acıyordu. Tek belirtim buydu. Kan verdim ve sonuç pozitiftii. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Eda-5807 ozlemannem aşırı sıgara ıcıyodum o sıgara kokusu bana bır kötü koktu ordan anladım bende sıgara ıcemeyınce ben çok test yaptım evde çıkmadı negatif çıktı hep sonda adet günümde gecınce gıttım kan verdım 5 haftalık hamılesın dedı doktor
ozlemannem Yesimiko- benim sol tarafımda inanılmaz agrı var, daha 3. Haftada olduğum için test de yapmıyorum, adet belirtileriyle benzer belirtiler var hep anlayamıyorum hiç :)
Oykumunannesi Ay ben kahve tiryakisiydim günde 5 6 bardak mutlaka içerdim. Evi temizledikten sonra bi yorgunluk kahvesi içeyim dedim. O kahveden bi yudum almamla fiskirtmam bir oldu. O gün net anlamıştım. Bide bi duygusal boşluk olmuştu eve gelmek istemiyordum ağlamak istiyordum. Test aldım pozitif cikti aynı gün. Doktora gittigimzde de 5 haftalık hamile oldugjmu ogrendjm ☺
2civciv Adet belirtileri ile öğrendim bir hafta geciktim kasık agrisi bel ağrısı ve her an adet olcak hissi geliyordu öylesine bir test yapayım dedim iki çizgi çıktı kan testi yaptırdım 5 haftalık hamile çıktım ☺️
ozlemannem Yaa ne güzel şeyler yazıyorsunuz, umarım ben de bu hissi yaşarım. Midem bulanınca bile seviniyorum, belki belirtidir diye garip bir his gerçekten :)
ozlemannem GoncaClk benim de şu an en büyük belirtim o, bi de göğüs ucum inanılmaz hassas. Değince bile acıyor.
[silindi] ozlemannem adetim gecikene kadar hiç belirtim olmadı. Bebek beklerken her ay belirti yaşıyordum hamile olduğum ay hiç belirtim olmadı
GoncaClk ozlemannem Aynen goguslerimde de hassasiyet vardı hayırlısıyla hamilesinizdir inşallah Allah gönlünüze göre versin :)
Medha ozlemannem Ben sürekli ağlamamdan ve aşırı duygusal olmamdan anladım hamile olduğumu ağlamak için bahane arıyordum resmen.
biroglanannesii ozlemannem Göğüsümün kararmasından anladım . Bide et haşlıyordum kokusundan tiksindim dedim kesin hamileyim
Nurhanimm ozlemannem Kasikta ani bicak saplanmasi asiri uyku basini kaldiramam asiri halsizlik iki harekette nefes nefese kalma kasik batmasi yogundu