Sultan_2307 Bugün 35.haftaya girdik bizimle aynı olan anneler var mı. Nasıl gidiyor ağrılarınız oluyor mu.
Eda-5807 Sultan_2307 bizim 35+6 haftalığım 36 gırcem gecelerı uyuyamıyorum kasılmalar oluyor yalancı agrılar oluyor
-Zeynepakms- Sultan_2307 35+2 olduk hep yan yatmaktan sırtım belim agrıyor gece dönmek bile zor oldu onun dışında birşeyimiz yok çok şükür 🥰az kaldı
Matahari Eda-5807 ayyy ben de 35+6 yım 🤗 son günlerde iyice zorlamaya başkadı Perşembe doktor kontrolum var doktor uygun görürse 38+1 de sezaryen isticem sen karar verdin mi doğum şekline
Eda-5807 Matahari aynıyız ya benımde persembe kontrolüm benım oğlan dönmüş ben normal ıstıyorum ınsallah da normal olur
Matahari Eda-5807 inşallah gönlünden geçtiği gibi olur doğumun 🤗 ben 1 aydır kontrole gitmedm çok merak ediyorum doktor ne diyecek gelişimi ne durumda. En son 2 hafta öndeydi. Benim sağlık sorunlarım var o yüzden gelişimi iyiyse biran önce kavuşmak istiyorum bebeğime
[silindi] 34+5 kasilmalarim çok oluyor sık idrar çıkıyorum gece oluyor bunlar sagolsun oğlum gece 11 den 5 e kadar ayakta duzenimiz bozuldu son haftalar gündüz hamile değilmişim gibi öyle rahatım çok şükür 😃