Caglanurblt Hanimlar bisi diyin valla siyiricam artik bebegim surekli asagida sanki kasiklarima dogru hareket ediyo surekli ani sancilar giriyo ama düzenli degil 2 gun iyiysem 2 gun fenayim sizdede varmi boyle bi durum
Dilekcnkn Caglanurblt Normal canım artık 34 haftalığım bende karnım taş oluyor kasıklarım , belim ve kuyruk sokumum ağrıyor yapacak birşey yok
Mevludee35 Caglanurblt pozisyondan kaynaklı olabilir, benim şuan baş aşağı pozisyonda hareketlerini kasıklarım da hissettiğim de oluyor
Nilsubatu Caglanurblt benim de öyle hele biraz fazla oturayım kalkınca resmen yürüyemiyorum ayrıca belim çok fena bende erken doğumdan korkuyorum 😞
Caglanurblt Dilekcnkn yarin doktora gidicem ve resmen korkuyorum dogum baslamistir diye 2.hamileligim ve sezeryan olucak nst ye girdiniz mi siz
Dilekcnkn Caglanurblt 29 haftalıkken bir ara şehir dışındaydım ağrım vardı o zaman girdim . En son 32 haftalıkken gittim doktorum 35 haftada gel dedi sanırım nst bağlıycak artık 😊
Caglanurblt bugunde hic biseyim yok gayet iyiyim doktora gittim bi sikintida yok sadece zayif bebegim