Ozgrrr sumeyraballl valla 12+0 da erkek dedi 17 de kız dddi hani erkek demiştiniz dedigimde critolips ödemli olabilir dddi %100 dememişimdir erkek diye dedi 1 kızım var insan farklı meyveyi de tatmak istiyor ama en önemlisi sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun. Kabullendim kız oldugunu ama hala içimde erkek diye bir his var detaylıyı bekliyorum bnde şimdi 21+3.deym.
Yaagmurr Brisii Yaa güzel kalpli kadınn çok teşekkür ederim Rabbim daha güzelini sana nasip etsin inşallah 🥰 ayıptır söylemesi ben doğurdum diye demiyorum teyzesi ama gerçekten çok tatlııı 🤍
Cns34 Aley1 evet kız dedi öyle devam etti ayrıntılıda da başka doktor kız bebek dedi. Doğurdum kız kesin sonuç 😅😅
Kibar_uslat Lavantakokusu Lavantakokusu tahmın degıştımı acaba benımde 12 de tahmınde bulundu ense kalınlığı falan herseyını erkeğe benzetı suan 16 hafta olacam
Lavantakokusu Kibar_uslat hayır değişmedi. Benimki de erkek dedi erkek tahminleri çoğunlukla değişmiyormuş
Paramedik_Anne_112 Valla duyanlar inanmıyor ama resmen ultrasonumuzda 10. Haftada bacak aramızda çıkıntımız var bakalım iki hafta sonra kesinleşir ama o çıkıntı elide değildi kordonuda değildi başka bişide değildi sanırım oğlum olacak 😂😂