Cansum1 Kızlar bugun muane gittik doktor 3 5 cm açıklık olursa yatış vericem demişti çok şükür birşeyimiz çıkmadı bekliyoruz sancı kanama suyumun gelmesin eşim resmen üzüldü Doğum olmadı diye :) Sizin eşlerdeee böyle mi biran önce doğsun istiyor sevmek istiyor haftaya kesin gelir diyor :)
OktayMeltemSahin Cansum1 biz 31.haftamızdayız artık benim ki kafayı yedi ne zaman gelecek bir an önce gelsin diyor bazen onunla konuşuyor oğlum hadi bir an önce gel diye 😂😂
Cansum1 OktayMeltemSahin Manşallah :) ben seviniyorum yatış vermedi diye eşim nerdeyse isyan edecek :)
OktayMeltemSahin Cansum1 amann geç olsunda güç olmasın Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım ❤️
MeryemAtli Benim de 1 cm acikligim var yarin doktor kontrolum var 38 haftalik bebis bizim ki benden heyecanli yarin kesin dogurursun aksama bebek severiz gibi tabi bende isterim dogmasini ama korku heyecan endise butun hepsini bir arada yasiyorum🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Tugba54 Bizimkide ayni hastaneye gittiğimizde belki doğar diye herkesi ariyor cikarkende geri arıyor yine doğmadı diye 😂 38+4 uz daha