Fatma272727 Bulutsmommyy benim kizimda oyle oldu ilj alti ay erkek diye bekliyorduk doktor kiz dedi idi simdi 34 haftalik gebeyim oglum olcak ama her gittigimde doktora sorarim kizim on yasinda bu arada iyi ki de iljcocugum kiz olmus 🤲
meleklerimveben Bulutsmommyy bu postlari okudukça daha da stres oluyorum vala🤕🤕🤕 kızıma kiz kardeş hayalimdi umarım hayal kırıklığına uğramam 🙏🏻 hiçbirimiz uğramayız🙏🏻
ebru23 Bulutsmommyy ben oglumdada kizimdada her gidiste soruyorum perinotologda tatli biir kiz deei 34 de
Papatya2768 2inciannelik bende bende aynıyım 2. Ye hamileyim erkek diyorlar 20 haftalık olduk benimde değişse böyle diye çok bekliyorum 😬😬
Emirasaf-annesi Bulutsmommyy bana bir fotoğraf verdiler şimdi atacağım bak pipisi dediler ama bacak mi o diyorum herkes atıyor bacak arasını bacakları belli benimki bacakları belli degil
Emirasaf-annesi Bulutsmommyy https://imgyukle.com/i/8PJcj Bak pipisi dediler buna hani bacakları diyorum kendi kendime
DerinMavii Bulutsmommyy evet beni gören dışarıdaki ebeler akrabalar erkek diyor doktorlar kiz diyor kıza göre alışveriş yapıyorum bakalim hayirlisiii:D