Nilufar_1996 Bulutsmommyy evet gri kırmızı su yeşili sarı gibi. İki tane mont aldım bende kırmızı ve su yeşili unisex. Daha cinsiyetimiz belli değil zaten. İçime erkek doğuyor ama.
Bulutsmommyy Beyzabcr çok şükür iki meyveden tattım diyemiyoruuum çünkü bu doktora güvencim yok. Daha öncede arkadasıma yanılmış 6 aylıkken kiz demis bi dogdu erkek .. heveslenemiyorum da yeniden hayal kırıklığı yasayacagim diye bekliyorum oyle ruh gibi
Beyzabcr Bulutsmommyy kız bi sakin ol canim niye strese giriyosun hersey olacağına varır. Baska bi doktora gidersin en yakın zamanda hemen bozma moralini hangisinin yanlış oldugu anlaşılır. Dedigim gibi sağlıklı olsun da
Bulutsmommyy Ayseyldrmx yaaaa gercekten miii şuan sende aynı durumdasin yani.. peki icinden gecen ne? Ne hissediyorsun kendinde.. biraz kafa karısık eminim.. çünkü büyük bir hayal kırıklığı oluyor. 3.doktoru tercih ettin mi?
Ayseyldrmx Bulutsmommyy benim içimde olan hep kız, zaten ilk defa ögrendiğimdede kız diyince tamam demiştim, 3.doktor denemedim
Bulutsmommyy Beyzabcr hamilelik psikolojisi sanırım.. ister istemez moral bozukluğu ve tabiki dış etkenler. Aa kız mı harika bak diyip heveslendirenler, sonra ayy bence erkektir heveslenme diyenler .. vs vs.
Bulutsmommyy gulsumklc2 gulsumklc2 ilk oğlumda da 2 bucuk aylık erkek demişlerdi çook şükür 4 yasında suan.. bunda da aynı yere gidiyorum kontrollerime.. Bu kız diyen baska bi doktor..
Mrsates Baharrk detaylıya kadar emin olmamak gerek ama doğumda değişenler varmış 🤭ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten bir bebekte her ikisini de tattık biz 😊
Bulutsmommyy Baharrk kesinlikle başka bir doktora gözük derim erken erken.. Uzun süre sonra öğrenince afallıyorsun
Mrsates Bulutsmommyy video çekmiştik tekrar tekrar izledik o kadar emin ki kordon falan mı acaba dedik hayır kesinlikle değil demişti acaba ne gördü de erkek dedi 😂
Bulutsmommyy Mrsates yaaa işte emin değilsen yanılma payını söyle. Sen yüzdelerden bahsediyorsun 80 90lar ee sonra bu kız? Şaka mı ? Ya da erkek ne biliyim cidden moral bozukluğu bazı doktorlar. Bir de gel elinde doğum yap simdi güvenip.
Beyzabcr Bulutsmommyy doğrudur canım Allah gonlundekini nasip etsin bosver milleti sen herkes herseyi konuşur bilmiyomusun kime ne senin çocuğundan kuzum😊
Nilufar_1996 Bulutsmommyy Evet ilk gebeliğim. 14 haftalık ultrason 15 gösteriyor ama. Henüz cinsiyet söylenmedi.
Mrsates Bulutsmommyy en önemli şey o zaten güvenip devam edip etmeme doktora ama yolun yarısını geçmişiz şimdi tekrar doktor araştır tekrar ona alış zor geliyor hakkımızda hayırlısı artık
Bulutsmommyy Mrsates kesinlikle doğum garanti. Eskiden nasilmis ya ebeler bile eski yerli kadinlar bakinca durusundan gobegin farkederlermis. Simdi doktorlar gozunun onundekini goremiyor..
Baharrk Bulutsmommyy ben hep kız istiyordum doktor erkek diyince afalladım biraz ilk başta kabul edemedim ama geçti sonra sağlıklı olsunlarda☺️🙏🏻
Bulutsmommyy Ozlemarslnn bir oğlum var bir kız da olursa başım gözüm üstünee..🙏🏼 Yeterli hevesle kırılmadan herseyini tadarak yaşayalım hamileliğimizi..
DerinMavii Bulutsmommyy evet beni gören dışarıdaki ebeler akrabalar erkek diyor doktorlar kiz diyor kıza göre alışveriş yapıyorum bakalim hayirlisiii:D
Bulutsmommyy Mrsates ya kesinlikle öylee .. yeniden sıfıra dönmek cok cok zor.. rabbim gönlümüzdekini yaşatsın..