Bulutsmommyy 3 buçuk aylıktı erkek dediler, doktorum izinli diye başka doktora gittim o da yüzde yüz kız dedi.. Aynı durumu yaşayan var mı?
Semiha_ Bulutsmommyy detaylı ultrasonda ne dediler peki cinsiyet olarak ? En net olan o çünkü çoğunlukla
Emirasaf-annesi Bulutsmommyy yakın bir arkadaşım başına geldi tatlım sezeryan günü almaya gitti ve erkek olduğunu söyledi doktor ona da halbuki kız diye biliyordu ona göre alışveriş yapmıştı
acemianne78 Bulutsmommyy benim de 16 haftaya kadar erkek dedi devlette bir doktor daha sonra kız olduğunu öğrendim
Bulutsmommyy Baharrk hayır özele gittimmm.. bana şuan kız diyen doktor daha önce de arkadaşıma 6 aylıkken kız diyip erkek doğmuştu.. şokun içerisindeyim beynim durmuş bi şekilde neye sevineceğimi şaşırdım cidden.
KadersizMelek Emirasaf-annesi kız valla bizde bu zamana kadar hep kız bildik bir süpriz de bizimki yaparsa 😅bende 24+5im
Aliiikerem Bulutsmommyy aynısı bende oldu 25 haftalık ayrıntılı ultrasonda anladılar heo kız dedıler bı de kesin olarak soyledı ler
Makif2112_ Benimde bugün kıza benziyor dedi,13 teyim ama yüzde yüz değil dedi değişebilir 15 .haftaya kadar
Bulutsmommyy Makif2112_ kiz bebegin degismesi mümkün ama erkek görüp kıza dönmesi gariplik bilimsel bi açıklaması yok..
Baharrk Bulutsmommyy yaa çok saçma ama detaylı ultrasonda daha net belli oluyormuş onda da mı anlamamışlar ne tuhaflar ya😠🙄
Bulutsmommyy istanbullugelin34 yaaa benim bir oğlum var bu da erkek dediler .. bi şaşkınım atlatamadım
Llkk Bulutsmommyy pipisini mi yemiş minnak🥰 kordonu bazı de pjpi zannedebiliyormus benim ilk dogumumda öyle demişti dr. Bende merak ettim şimdi detaylıca netlesir. Sağlıkla gelsin insallah
Nutellaaaa Bulutsmommyy var canım kız genital organlarını erkeğe benzetiyorlar youtbe yaz ilk çıkan videoyu yu izle anlarsın
Boncuk123 Bulutsmommyy ayy sen yine iyisin yengeme 8 ay boyunca erkek dediler. Sonra öğrendik ki kızmış 😂 ve bu süreçte evde hersey pembeydi gidip iade etmiştik çoğu şeyi 😂
Bulutsmommyy Boncuk123 Boncuk123 ben daha hazırlık yapmadım, oğlumun herşeyi duruyor diye .. ama kızsa iyi bir alışverisim olucak sanırımmmm
2inciannelik Bulutsmommyy keske ben aynı durumu yaşasam 😀😀😀🤣bir oğlum var ikinciye hamileyim erkek dediler de inanmak istemiyorum 30 haftalığız her gidişimde soruyorum 😀😀🤣🤣😜
Bulutsmommyy 2inciannelik benimde bir oğlum var şimdi kız dedi eşim fazla mutlu ama heveslenmek de istemiyorum icim icimi yiyor şuannn.. çünkü bir arkadasımda büyük yanıldı🤦🏻♀️
2022Busra 2inciannelik Ay aynı duyguları ben yaşıyorum😂 bir oğlum var ikincide erkek dedi doktor gittiğimde sormuyorum erkek mi diye, Rabbim sağlıklı versin hayırlısı ile kucağımıza alalım en önemlisi 😍
Papatya2768 2inciannelik bende bende aynıyım 2. Ye hamileyim erkek diyorlar 20 haftalık olduk benimde değişse böyle diye çok bekliyorum 😬😬
Emirasaf-annesi Bulutsmommyy İnsan merak ediyor benimde iki oğlum var üçüncü hamileligim bu sefer de erkek bebek dediler 3 ayrı özel doktor kesin erkek dedi bana ben yinede kıyafetleri unisex alıyorum her gidişte soruyorum ayrıntılı da olamadım burdaki hastanelerde yok başka şehirde var diyorlar
Baharrk Bulutsmommyy haklısınız kötü bir durum😔 banada 18. Haftada erkek dediler ama güvenemiyorum yinede başka doktorada gidicem