tgcaty Deniz06 karnına bebek yagı ile masaj yap bol bol ve ayaklarını hareket ettir karnına dogru bük çek yavaşca. bn kızıma rezene yada kimyon tohumu almıstım kaynatıp 1 2 çay kaşıgı içirirdim
Seydaalp Deniz06 benim bebeğimde çok gazlı canım doktorların verdiği ilaçtansa sanki kimyonlu çay daha iyi geldi dene istersen kendinde içebilirsin emziriyoraan
Edbanne Deniz06 https://www.instagram.com/p/BlZ6QXoDx3e/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=13b2gwslde5qu Bu bağlantıda çok güzel öneriler var, bakın isterseniz. İnstagramda, belki takip etmeniz gerekebilir, daha bugün okuyup koleksiyona kaydetmiştim. Bakın isterseniz.
Kivito Youtube da çok güzel videolar var ondan bak işe yarayabilir birsürü pozisyon gösteriyorlar masaj yap bebeğin karnı omzuna gelicek şekilde sırtına pıt pıt vuruyormuşsun biraz sertçe benim hemşire öyle anlatıyordu
GamzeBalcDemircan Benimde oğlum çok gazlıydı birsürü gaz ilacı var ben çok denedim ve enson nurse harweys diye bitkisel bi şurup ii geldi bi dene ama şuda var her bebeğe farklı ilaç iyi gelio deneyerek bulacaksın ama bu şuruptan çok kişi memnun
Neroizm Ne kadar dogrudur bilmiyorum ama kiraz cekirdegi dolu gaz kemerleri var. İse yaramasa heralde ticareti yapilmazdi gibi bir mantik kurup oneriyorum denedigim bir sey degil. Ama deneyebilirsiniz cok pahali bir sey degil. Belki ise yarar bir faydam dokunur.