KucukAnne538 İzmirde hangi hastanede ne kadara yaptırdınız ? Birde kaçıncı haftada yaptırdınız en geç ne zaman yapılıyor 24+1 haftalığım çok mu geç kalmışım😓
bebegimizibekliyoruz1 KucukAnne538 18 ve 22 ye kadar yapıyor çoğu yer ama 24 e kadar yapan da var ben martı tower da yeşim bülbüle yaptırdım geçen hafta 750 tl verdim 22.haftamda yaptırdım
KucukAnne538 balpetegim_35 Çok teşekkür ederim arasam hastaneyi bilgi alabilir miyim acaba bu haftada yapılıp yapılamayacağına dair
balpetegim_35 KucukAnne538 alabilirsin tabi hatta websitesinde kaçıncı haftaya kadar yapılabileceğini anlatan video vardı . Gebelik eğitimi videoları
Sulegorkemakyol busrahnm-95 istanbul anadolu yakasında maltepe tıp polikiliniginde 360₺ ye yaptırdım detaylı ultrosonu
Slvmslu KucukAnne538 Menemen yaşam sağlık da 230 tl ye yaptırdım ,muayenede 100 tl.Can hastanesinde de yaptırabilirsiniz 1000 tl muayenede işin içine girince 1215 tl oluyor.
Elzi2prensesannesi Kızlar 31 haftalık hamileyim doktorum ayrıntılı ultrasona girmedim keşke girseydin dedi en son ki muayenemde 31 haftalıkken yapsam olur mu acaba
Elzi2prensesannesi KucukAnne538 evet bnde geç kaldım aldım randevu ama boşa sadece suyunu kalp atışına baktılar 🤭