Sblatc Kızlar trendyoldan veya instagramdan herhangi bi yerden bildiğiniz uygun fiyatlı ve güzel bebek nevresim takımları ve beşik korumalıklar var mı
Aslhn12 Sblatc instagramda kazık oluyor açıkcası. Trendyoldan bakın bazen aşırı indirim oluyor takip edin ❣
ilkgozagrimhavinim Sblatc ben instagramdan bebekonfor diye bi hesaptan aldım yumuşacık. Ve bana göre uygun geldi.
Ayseee4238 Sblatc trendyoldan yada ebebekten alabilirsiniz ben ebebekten indirimli denk getirip almıştım uyku seti içinde korumaliklari falan herşeyi var 250liradan 125liraya düşmüştü o şekilde almıştım takip edip indirimleri denk getirebilirsiniz.
denizinnannesi Sblatc Trendyolda cok pahali bende bitsne begendim 150 lira onun indirime girmesini beklerken english home da 40 liraya takim olarak aldim harika cikti 80 100 de vardi ama aldigim cok guzl
Sblatc Aslhn12 evet birqz öyle geldi bana da trendyol da hangi markalar iyi tam bilmiyorum. Bazıları uygun ama kalitesini bilemiyorum
Zu_leyha Sblatc ben english homdan aldim nevresimi 70tlye indirmdeydi belki hala indirimdedir ve çesitleride vardi özdilektende bakabilirsiniz ordada indirimler oluyo bazen