Baharrk Sevo1bilge bende ara ara oluyordu ama şimdi pek hissedemiyorum 🙄🤷🏽♀️ Bide karnım şişmeye başladı yavaş yavaş ama ben şimdiden rahatsız oluyorum ya dahada büyüdüğünde ne yapıcam🥲😅
Serraa123 Sevo1bilge 20+1 im ben iki haftadır hissediyorum hareketlerini karnımda baya belirginlesti 🥰
Derya2867 Sevo1bilge 6ıncı haftadan itibaren mideden başlayarak şişmiş bir karına sahibim şimdi daha da büyüdü 😂 ebet bazen kıpırtı oluyor
prensesannesiiiiii 19+3 haftalık hamileyim bende ara ara pıt pıt bişeyler oluyor ama net olarak bişey hissetmiyorum:( göbek biraz büyüdü ❤️🥰
Aysegul9371 prensesannesiiiiii aynı hafta gündeyiz sizinle karnimda bseyler oluyor ama ne oluyor ayırt edemiyorum gaz mi bebek mi 😀
eeebruuu Sevo1bilge 20+3 günlük hamileyim tepiklerini hissediyorum resmen elimle bastırıyorum biraz oda hemen bana karşılık veriyor 😀 sabahları geceleri belli ediyor yemeklerden sonra belli ediyor kendini 😀
Zkskdkdkxk Sevo1bilge hissediyorum baya tekmesini ittirmelerini ama bende çok sırt ağrısı bel ağrısı karın ağrısı var bu aralar bide bulantı 🤢 sizde varmı
Sevo1bilge Zkskdkdkxk bel ve sırt ağrısı ben de de başladı bilmiyorum ki normal mi . muayene ye gittiğimde soracam haftaya
Nzlcn16 Zkskdkdkxk merhaba bendede baya kasık agrısı var sürekli uzanıyorum ve gecmek bilmiyor malesef ayagı kalktıgımdada şiddetli bir kasılma oluyor hareket bile edemiyorum baya tedirginim şuan 20+1 karantinada oldugumuz ıcın doktorada gidemiyorum acaba normalmii yaşayan varmı😯
Baharozdemir Bende 19 +6 dayım iki haftadır nerdeyse hissediyorum ama alt tarafa baskı şeklinde daha çok, serklajliyim üstelik, rahim boyunda kısalma olmuş, dua ederek yatıyorum, siz de dua edin olur mu?
Kelebekmadam Baharozdemir günümüz aynı sizinle çok geçmiş olsuuun korkmayın rabbim inşallah nasip eder
eeebruuu Kelebekmadam minikler çok fena çok 😀 yatacağım zaman başlıyor hissediyor herhalde yaramazlık yapayım diyor 😀
neslican0644 20+2 Kilolu hamile olmama rağmen baya belirgin bir şekilde hissediyorum bebeği. İlk kızım da zayıftım ama onda hiç hareket yoktu pıt pıt edişinden anlardım bu çok hareketli çok 😁
Kelebekmadam Ezgiii11 benimde kasık ağrımın sebebi idrarımda lokosit 23 olmuş. Antibiyotik hap kullandım yeni bitti :( ama geçmedi sanki ilaçta işe yaramıyor
Valide Sevo1bilge 20+3 üz ikizlerimizle karnım belirgin benim 🌸 oğlanı genelde hissediyorum aşağıda tepişiyor yaslanıyor, kız babanın horlamasına tepki veriyor sadece 😅😅😅