Denzd Kızlar beta değerim 123.7 çıktı acaba kaç haftalıktıe bebek anlayan varmı randevu aldım ama iki gün var daha yeni gebe olduğumu öğrendim adetim 1 gün geçikti
YuvarlanamayanPandaa Denzd betadan anlaşılmaz canım 3000-4000 den sonra kese gözüküyor sanırım burda öyle okudum
Fadikb Denzd beta değerine göre hafta belirlemek çok doğru değil canım son adet tarihine göre bakabilirsin
Melek6177 Denzd 2 gün sonra tekrar beta verin çıkan değer bunun 2 katı çıkmalı o zaman doğru sonuç olur 🤗
Denzd Melek6177 inşallah randevuda tekrar kan verdirir doktor heralde ben ulrtasonla görmek istiyorum şuan sadece ama bizim kadın doğumcu 2 hafta bekle dedi
marbling10 Handan_65 betadan hafta hesabı yapılmaz. Sizin 18 ken 3 hafta olup başkasının 180 ken 3 haftalık olabilir
Melek6177 Denzd 2 gün sonra sağlık ocağınızda beta değerinizi tekrarlayabilirsiniz illa hastaneye gitmeye gerek yok onlarda takibinizi yapıyor ☺️
ENK Denzd beta değerine göre kac haftalik olduğunu anlayamazsınız kac haftalik olduğunu son adet tarihinizin başlangıcından hesaplayabilirsiniz ama yüksek ihtimal 4 haftaliktir