Berin Bebek bakım yağı, şampuan seti Uni baby, cansıns baby (direk okunuşuyla😁), dalin sizce hangi marka organik ve iyi aralarından hangisini önerirsiniz fikir verir misiniz🙏
Susamtanem2 Elika0 ikisi ise mustela almanızı öneririm Sebamed içerik olarak temiz değil diye biliyorum
e_doga Kızım 4 aylık oldu mustela, babe ve burt’s&bees kullanıyorum özellikle burt’s bees çok güzel tavsiye ederim. Doğduğundan beri daha bitmedi hiçbiri
Seminay Berin instagramda mühendisin oğlu sayfasını takip edin saydığınız markaların en kötüler arasında olduğunu göreceksiniz
Berin Seminay öyle mi gercekten ben bildiklerim bunlar diye yazmıştım öyleyse hiç almayayım genelde galiba mustela öneriliyor
Gamzeblt Berin mustela ve saf zeytinyağı kullanıcam bebek yaglarını önermiyolar kayınvalidem mersinde yaşıyor ordan 5 kiloluk saf zeytinyagı getirir hep yemeklerimize felan da hep kullanırım gögüs ucuna bile zeytinyagı öneriyor ebeler
mhtpmhtp Berin ben mustelanın şampuanı,bebe yağını ve pişik kremini aldım. En doğal mustela olduğunu okudum birçok yerde. Arkadaşımın prematüre doğdu bebeği doktoru özellikle mustelayı tavsiye etmiş.
Zezeeeyyldrm Berin en iyi mi bilmem ama sanki şuan moda gibi trendlerde olduğu için çoğu anne ve anne adayları kullanıp tavsiye de bulunuyorlar.
Gamzeblt Berin sizin dediklerinize nazaran tamamen saf diyebiliriz küçük boyu 50 tl en azından bebek 3-4 aylık olana kadar yetiyo o ilk aylarda da olsa onu kullanın bence
MerveCeren Berin evet birde kızım alerjik bi bünyeye sahip doktor önerisiyle almıştım hiç sorun yaşamadım memnun kaldım.