Shrtt Kızlarr doktora gittim bugün bebiş yüz üstü ayaklarına ellerini kendine çekmiş uyuyodu o yüzden detaylı ultrasan çekilemedi ama bu hafta çekilmesi gerekiyo yarın yine gidecem napmalıyım dönmesi için?
Merkun Shrtt çikolata yemeyi deneyebilirsin veya meyve suyu ben oğlumu doğduktan sonra gördüm 😂 hep elleriyle yüzünü kapatıyordu
Ozlemflz Shrtt keyiflerine göre canım isterlerse gösteriyorlar. Ben ne yiyip içtiysem göstermedi. Eliyle yüzünü kapatıyordu 😄🐣
Zeyyyn Shrtt aç olmamaya ve stres yapmamaya dikkat edin kalp atış hızınızdan etkileniyor çünkü benimki hep kendini kapardı yüzünü müzünü
Ayseee4238 Shrtt valla naparsan yap göstermeyince gostermiyo benimki 34te gösterdi yüzünü o zaman akadar ya sırtını döndü ya elini kapattı ya secde pozisyonunda durdu 34te gösterdi ilk defa dün eşimle gitti eşim nasıl heyecanlandı gorcem diye yine göstermedi elini kapattı🤣
AysenurGA Benim sıpa da bugün detaylıda bildiğiniz kordonun arkasına saklandı, yüzünü de kapadı onunla. Ufacık bi anlık görebildim ekranda ama fotoğrafta yakalayamadı doktor 🤦🏻♀️ Babası gibi inatçı bir oğlum oluyor arkadaşlar. Nerelere gideyim ben 😂😂
Shrtt AysenurGA ayyy gerçekten içerde özgürce istediklerini yapıyolar😂bakalım doğunca görücez bizim yatırdığımız pozisyon dışında uyuyabilecek mi🤣🤣
sedanursahin Shrtt ultrasona girmeden tuvalete gitme vişne suyu iç çikolata ye ve 15 dk boyunca hızlı hızlı yürü bi anda uzanınca çeker ellerini yuzunden benimki böyle göstermişti yüzünü 🤣
AysenurGA Shrtt Hayır sanki anası değilim de, düşmanı gibi tepikliyo 🤓 Bide nazlanıp yüzünü göstermiyo paşam. Doğunca o tepiklediği ayaklarını yicem de haberi yok 💛💛
Shrtt AysenurGA Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım😍 kaçınca haftadasın🥰
AysenurGA Shrtt İnşallah canım inşallah, her birimize kokularını doya doya içimize çekmek nasip olsun. 🤍🤍 20+5 im şu an, sen ?
Shrtt AysenurGA İnşallah🥰20+0 canım siz 5 gün daha büyüksünüz😅madem aynı haftadayız bişey daha sorayım canım gögsünden beyaz şeffaf böyle yapışkan gibi bi sıvı geliyo mu hiç?
AysenurGA Shrtt Maşallah size 🧿 😍 Yok canım hiç gelmedi bu zamana kadar, üstelik ben 85 beden kullanıyordum sütyen ölçüsü, şimdi 95′e çıktım ama şiştiler sadece herhangi bir sıvı gelmesi olmadı hiç 🤷🏻♀️
AltinYildizMom Shrtt benim doktorum baya karnıma cihazla vura vura ellerini oynatmıştı görüntü almak için 🤣
Shrtt AysenurGA Anladım canım bende sabah uyandığımda böyle minik iki kurumuş su gibi damla görünce geceliğimde şaşırdım doktorada sormayı unuttum bugün yarın soracam İnşallah
Linaeliff Benimkide öyleydi canim bende biraz sıkıntı olduğu için 3 4 kere detaylı ultrason yaptırdım 2 doktor beni eve yollamışti bebek dönmüyor diye en son prof.dr recep hasa gittim bakti yine tersti eliyle biseyler yaptı karnıma sağdan bastırdı soldan itti bi bakti bebek döndü Bende eşimde sok olduk adam resmen karnimda donderdi bebegi.keske tüm doktorlar recep hoca gibi işin ehli olsa şimdi postunu gorunce aklima geldi o günler.😅ben neler yemiştim dönsün diye yok ama keyfi istemedikçe dönmüyor tosbikler😅
Shrtt Linaeliff yaaa❤️Gerçekten işini bilen doktor çok ayrı canım ama sen böyle diyince aklıma Bugün eşimde doktora hocam önceki haftalarda eşimin karnını vurunca hareket ediyodu yine yapın belki hareket eder diyo🤣🤣🤣doktor artık o mümkün değil büyüdü diyo