kbra_kurtt Bebeğim kuvezde ve anne sutu ne ihtiyacım var sutum gelmiyor bi anne icin cok zor bi durum ama yardim eden biri olursa sevinirim.Bursa da oturan 😔
Husn-izan kbra_kurtt stres ve üzüntüden dolayı gelmiyor olabilirmi 😔 güçlü olun lütfen mecbur psikolojinizi sağlam tutup ayakta durmalısınız çünkü bebeğinizin size ihtiyacı var onun için ayakta durun insaallah sütünüz gelir gelmezsede yine sabrlı olun çok dua edin ♥️🤲🏻😔
kbra_kurtt Husn-izan biliyorum aslinda gercekten stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor ve bu tarz kucuk doğan bebeklerde anne sutu cok önemliymiş bagisikliklari cok zayuf oluyomuş
kbra_kurtt K_Klc2701 yaa Gercektenmi 1 ay oldu dogum yapalı bende ilk zamanlar yetiyordu cok az gelsede ama Şuan gelmiyor ve bu tarz bebekler icin anne sutu cok önemliymiş bebegim bursa şehir hastanesinde
K_Klc2701 kbra_kurtt ben de doğum yapalı 37 gün oldu kızımı emziriyorum fazladan sütüm vardı buzluğa koymuştum eğer iyi gelicekse elbette verebilirim neden olmasın bütün bebekler iyi olsun yeter ki
Busrabaksii Ne güzel bir şeye vesile olmuşsunuz okurken içim yumuşadı rabbim hep boyle iyi insanlarla karşılaştırsın öbür dünyada karşınıza çıkarsın bu iyiliğinizi 🙏
K_Klc2701 Busrabaksii amin inşallah bebeklerimiz iyi olsun yeter gönlümden tek istediğim bu Allah sağlık versin herkese