Ezgihrcnn Kızlar çok kararsızım 35 olduk daha lohusa setim hazır değil.🤭 Siz aldınızmı aldıysanız paylaşırsanız fikir olur banada 🙈Almadıysanız da nerden almayı düşünüyosunuz 🙈 ben üçlü düşünüyorum alt üst (kısa kollu) sabahlık şeklinde ??
merakliblog Ezgihrcnn valla lohusa setleri çok pahalı olduğundan ayrı ayrı lcw, pentiden pijama ve gecelik alıcam, sabahlık yerine uzun hırkam var. Hastanedeki foto çekimi için beyaz karmen yaka uzun elbise alıcam, taçla beraber
iremcannn1907 Ezgihrcnn kesinlikle madre bebeği öneriyorum Çok araştırdım aşırı pahalı setler ve kumaşlar çok dandik geldi o paralara göre. Bu çok uygun bi site ve kaliteli ❤️
Kykcirem iremcannn1907 İnstagram dan değil mi? Ben de çok bakıyorum güvenilir bir site mi acaba? Bir de lohusa avm. Sayfa var o nasıl ya güvenilir mi acaba?
iremcannn1907 Kykcirem madreden çok alışveriş yapan var çok güzel bir site. Ama diğerini ben hiç duymadım.
iremcannn1907 Hello54 mavi olanları bende çok beğendim. Eline ulaştı mı sanki biraz ince gbi geldiler bana. Tavsiye edersen bende alayım onlardan