ebru23 ya diyordum ki yalanci sancim da yok he bu ara dedim pes pese giriyo kizda bir hareketli canimi yakiyo 34 haftalik olduk ama cok agir bu hamilelik 3 hafta karinda gerilik var
Dilekcnkn ebru23 Bende 34 haftalığım bazen belden kuyruk sokumuma ağrı giriyor fena birde karnım hep sert yani rahatsız ediyor beni
Hilal-_19 ebru23 31 haftalık olduk bizdede 3 hafta gerilik var karında ama cok zorluyor artık beni cok yoruluyorum
Mom54544 ebru23 bende de var o 2 haftadır 1 kere giriyo sancı kasıklarıma yarım saat 1 saat falan uzanip dinlenince geçiyo ama yürütmüyo girdiğinde hiç ağrısı baskısı rahme doğru falan 36 olduk bakalım ne zaman gelcek prenses
ebru23 Dilekcnkn benimde karnim hep sertlesiyo gecengunde oyle oldu acile gittim acilma olur diye tik yok belime girmiyo suanlik dogum sancimda belimin tam kokune giriyodu ve siddeti artiyordu 2 gebelik benim
ebru23 Hilal-_19 benim oglumda hic hamilelik yasamamisim valla bunda bakkala gidemiyorum kizimda cok zorlandim kusma daha uzun surdu halsizlol tansiyom cok dustu hep bas donmesi gunduz is yapsam gece belim kiriliyo sanki uyuyamiyorim agridan