Herkese merhaba 😊 nasıl başlasam bilmiyorum biraz zor bir Doğum hikayem var☹️ 03.09.2021 de miniğimi kucağıma aldım 😊 sabah kalktım rutin kontrolüm vardı hastaneye gitmek için hazırlandım çıktım 39+1 haftalıktık hastaneye gittim ben Doğum için gün verirler diye beklerken gider gitmez yatışım verildi 🤦♀️ plasenta yaşlanmış ve bebeğin gelişimi durmuş gerileme 5 haftaya çıkmış 34. Haftada kalmış dediler öyle olunca korktum direk yatışım yapıldı hemen annemlere haber verdim eşyalarımı getirdiler ama bende ne sancı var ne açılma hiç birşey yok saat 11 de suni sancı verildi beklemeye başladık saat 2 gibi açıklığa bakıldı 2 cm dediler saat 5 ten sonra iyice artmaya başladı sancılar sancı geldikçe gezmem yürümem lazım ama ben yatktan kalkamadım sancı geldikçe mide bulantım oldu en zorda buydu akşam 8 den sonra artık durdurak bilmeyen sancılar geliyordu dayanılmaz bir hal aldı bağırmıycam enerjimi Doğuma saklıyım dedikçe inim inim inledim artık çıkarın diye ağlayıp durdum başımda annem vardı çok destekçi oldu sarıldı sırtıma masaj yaptı ben ağladım o ağladı 😣 en son açıklığa bakıldı bakıldıktan sonra nişanım geldi arkasından kanlı suyum yarım saat sonrada ıkınma isteğim var diye bağırdım gelip baktılar 5 cm açıklık olmuş doktor sancı geldikçe ıkın dedi 5 cm açıklıkla Doğuma alındım mecbur kesi atıldı nefesim kesildi ıkınıp nefes alamadım o yüzden kesmek zorunda kaldılar miniğim 2300 gr doğdu çok korktum yoğun bakıma alırlar diye ama 1 saat sonra yanımdaydı şimdi çok şükür evimizdeyiz 🙈🙏🙏