metehaninannesiii ikimelekannesii22 doc doktor prof doktorun bi alti oluyor doc doktorun bi alti da op. Doktor docent daha iyi yani
Zeynepssss ikimelekannesii22 doçent doktor daha yüksek operatör doktor uzman doktorla aynı diye biliyorum
Btss ikimelekannesii22 doç doçent oluyor zaten. Cerrahi girişim yapan uzman doktorlar operatör ünvanı alıyor. Operasyon (ameliyat ) yaptıkları için. Uzmanlar belirli sayıda tez yazıp yayın (akademik makale ) yaparlarsa doçent olurlar.
Anesanne ikimelekannesii22 bence hangisinin eli iyiyse o daha iyi. Öyle prof lar gördüm ki uzman doktor ondan daha iyi ameliyat yapıyor.
ikimelekannesii22 Zeynepssss doktor arayışına girdimde gebelik için hangisi daha iyi bilememiştim teşekkürler öğrendim 😌
Gozde9120 ikimelekannesii22 evet yani ameliyat yapabiliyor yar doç,doç,prof daha fazla eğitim almia kendilerini daha fazla geliştirmişler farklı alanlarda uzmanlaşmışlr yani
ecemsmom ikimelekannesii22 araştırmıştım da bir gün doç olunca farklı fiyat alıyorlar 😂 okudukları seneler farklıydı 2 yıl daha çok öğrenim görmüş 😁