musayakub Arkadaşlar aklıma takılam.bir sorum.olacak.. Reglime gore 5 hafta 4 gunluk keseyken ultrasona gittim doktorum 4 hafta 3 gunluk dedi Karindan yapilan ultrason ile bukadar kucukken nasil gorebiliyor siz kacinci haftalarda gordunuz.kesenizi en erken
istanbullugelin34 musayakub o kadar keseyi görememesi lazim gercekten ben sanirim 7. Haftada keseyide bebegide görmustüm 4 haftada bencede göremez
merakliblog musayakub 4+2de gördük keseyi. Hcg 3bin üstü karından görünüyor teknolojinin hikmeti işte
Ccgdm musayakub 4.5 haftalıkken alttan ultrason ile görüldü kese ayrıca sonuçta adet biter bitmez hamile kalmiyorsunuz geç döllenme olabilir o yüzden makinenin ölçümü daha doğru
musayakub Beyza00_ Bilemiyorum Gercekten Şasırdim tıp vs hep arastiriyorum 4 haftalik ultrasonda gorulmez denilior belkide benim kese kucuktur boyutlarina gore capı oyle cikiordur dusunuorum
Beyza00_ musayakub Kötü düşünme canım geç döllenme olmuştur belki birhakine doktoruna da sor için rahat etsin.
Papatya-Kokusu musayakub Haftanıza göre görmesi normal yani sata göre uygun bir hafta kesenizin ölçümleri küçüktür ondan 4+3 çıkmıltır
musayakub Nazli_ayar Ultrasondami karnindan bakilanda gordu sizin..? bilmem henuz 4 haftalik gebelik gorunmiyecegini soyluor doktorlarda ondan takildim
Papatya-Kokusu musayakub bende 10+2 yim ama ultrasında daha kücük cıkıyor zamanla yakalayacaklar haftalarını ❤️