Zeyzoy Merhaba. 35+3 deyim 1 haftadır kasılmalarım var bugünde ishal başladı. Sizce artık yaklaşıyor mu? 🥺🥺
BamBi Zeyzoy olabilir. Asagida baski hissediyormusun?? Kasilmalar nirnal doguma hazurlaniyor hem vücudun hemde rahmin
Doce Zeyzoy benimde bebek assada baskı yapıyor hareket ettikçe alt tarafim sızlıyor kanala girmiş olmasa bari 32 hafta olucak 2 gün sonra
Mom726272 Zeyzoy 25 haftalıktan günde 4 kez kasılmam vardı şuan 35 haftalık günde 20 sefer kasılma Bi kabız ım Bi ishal bende mi doğurcam ya 🙈
Eda-5807 Zeyzoy bende 35+5 haftalığım bende oluyor kasılma baskı agrı bende beklıyorum bakalım Perşembe gıdıcem kontrole bakalım ne dıycek doktor
Doce Zeyzoy benim bebek genelde erken gelir Perşembe kont gidicem ona göre de yola cikicam 34 u tamamlasin inşallah
Tati Eda-5807 ayniyiz canim.Benimde kasilmalarim oluyor birde bulanti az once kustum hatta😥bu hafta dogsa kuveyse dusermi? Cok korkuyorum
Zeyyyn Zeyzoy 34+4 teyim 2 gündür fazlasıyla özellikle ikindiden sonra kasılmalarım artıyor 12 1 gibi normale dönüyor
Alev16 Zeyzoy bende 35+5 deyim 4 gündür inanılmaz ishalim devam ediyor belim ve bacak arası kemiklerim agrıyor. Cuma günü kontrolüm var o günü görürsem dr uma mutlaka sorucam
Zeyzoy Alev16 Allah yardımcınız olsun. Bi avazda inşallah. Benim de haftaya o zamana kadar beklemedeyim.