canoldunbebegim Merhaba kızlar 18 haftanın içindeyim bi iki haftadır akıntım çoğaldı beyaz bi tıkta koyu gibi sürekli çamaşır değiştiriyorum normal mi başına gelen varmı kontrolume daha iki hafta var böyle bişey başına gelen var mı ?
Cagla-91 canoldunbebegim ya benim de o haftalarda cok akıntım oluyordu beyaz 🤦🏻♀️ Su an 24 haftalığım geçti akıntı bu aralar olmuyor.
MiniMiniKus canoldunbebegim 24.haftamdayım 1 haftadır bende de cok var doktor 2 tane 3 gün arayla fitil verdi ama bizim bebekte ters suan ve mantar var az bir şey dedi ondan akıntıyı durdurmak amaclı verdi Yoksa bir sorun olacağını düşünmüyorum Sende gene kontrol e gidince sor istersen en azından doktor daha iyi bilir
Gizemmihra canoldunbebegim ben 15 olacağım benim başta hiç yoktu sonradan olmaya başladı iç çamasırım siyah genelde bende görüyorum çok az hafif beyaz akıntı gelıyor arkadaşım da hamıle o 18 onda da varmış oda her gün degıstırıyorum dedi galıba bu durum normal akıntı olması☺️
SerraveAnnesii Bende 12 haftalığım benimde fazla akıntım oluyor ama kokusuz ve normal beyaz akıntıysa sorun olmuyor diye biliyorum normal yani 😌 ama eğer başka renk geliyorsa ve kokuyorsa ozaman sorun oluyor diye biliyorum mantar vs rahatsızlık belirtisi 😖
canoldunbebegim SerraveAnnesii yok beyaz böyle adet olmadan gelir ya o tarz bişey, ama inşallah normaldir
canoldunbebegim MiniMiniKus aynen canım soracağım erken suyu boşalanlar falan varmış ondan korktum canım ara ara çok geliyor çünkü